Astral seyahat, bilincin beden dışında, genellikle ruhsal veya astral düzlemlerde serbestçe hareket etmesini ifade eden bir terimdir. Astral düzlem, mistik ve metafizik inanç sistemlerinde, fiziksel bedenin ötesinde bir düşünce ve bilinç alanı olduğuna inanılan bir boyuttur. Peki, astral seyahat nedir, gerçek mi? İşte astral seyahat hakkında detaylı bilgiler
#Astral SeyahatSon zamanlarda oldukça popüler olan astral seyahatin ne anlama geldiği ve nasıl yapıldığı bu terimi ilk kez duyanlar tarafından merak konusu oldu. Astral seyahat kavramı spiritüalizm, okültizm ve teozofi konularıyla ilgili olanlara yabancı bir terim değil. Astral seyahat yapabilmek için öncelikle ‘Astral Beden’i oluşturmuş olmak gerekiyor. Bunun için uzun ve ciddi çalışmalar gerekiyor. Peki, astral seyahat nedir?
#Astral SeyahatOmark, 22 Ocak’ta yayınladığı albümü ‘Düş Kapanı’ için “Rüyalarımın derinliklerinde keşfettiğim özgürlüğümün halka arzıdır” diyor. Omark’ın, içerisinde anılardan korkulara, sanrılardan hayallere, neşeli pembe anlardan derin karanlıklara uzanan çeşitlilikte hazine barındıran bir zihnin sinapsları olarak tanımladığı ‘Düş Kapanı’ albümü rüyalarıyla bağlantısı kopmamış dinleyiciyi hemen içine çekecektir. Kendisini ‘Kaçasım Var’ şarkısıyla tanımıştım ve o gün bugündür de dinler takip ederim. Rüyalar ve müzik temalı bu röportajı ilgiyle okuyacağınızı umuyorum.
#OmarkSpiritüalizm, ruh göçü (reenkarnasyon), cennet, cehennem ve Tanrı gibi metafizik kavramları detaylı bir şekilde inceleyen felsefe dalıdır. Materyalizm ve Determinizm gibi maddeci felsefelere tepki olarak doğmuştur. Felsefede spiritüalizm akımının özelliklerini ve temsilcilerini sizin için derledik.
#Spiritüalizm Nedir?Geçenlerde Twitter’dan bir direkt mesaj aldım “Kitabımı okur musunuz?” diye... Baktım altındaki imza Ali Elmalı; kitabın ismi de ilginç: “Allah’ın bilinmeyen isimleri El- Gayb”... Neden olmasın dedim ama ben kitabı beklerken yazarı da çat kapı birlikte geldi. Adam kitabını birinci elden tanıtıyor sizin anlayacağınız...
Özlem Süer (39) ile Ümit Ünal (38), hayatları ve hayalleri arasındaki bazen ince, bazen kalın çizgiyi yaptıkları kostümlerle anlatan, başarılı iki modacı. Özellikle Almanya, Fransa, İtalya, Japonya ve Rusya’da düzenlenen moda fuarlarının değişmez isimleri. Koleksiyonları, 20’yi aşkın ülkede satılıyor.