YetiÅŸ AyÅŸe

Dün Yetiş Ayşe günü değildi ancak KPSS konusunda o kadar çok eposta aldım ki dünkü köşemi onlara bırakmak zorunda kaldım. Epostalar artarak gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ben hem sınavın tamamen iptal edilmesini hem de iptal edilmemesini isteyen farklı görüşleri içeren epostaları olduğu gibi yayınladım, herhangi bir görüş bildirmedim.

Herkes için hayırlısı olsun, asıl suçlular da bir an önce yakalansın ki mağduriyet sona ersin diyorum.

KOCAMAN BÄ°R TEÅžEKKÃœR YAZISI

Ayşe Hanım,

Arkadaş a. 1. Birbirlerine karşı sevgi ve anlayış gösteren kimselerden her biri, yâren. 2. Bir ortamda birlikte bulunanlardan her biri

Dost a. 1. Sevilen, güvenilen, yakın arkadaş, gönüldeş, iyi görüşülen kimse, düşman karşıtı

Bu iki sözcük benim için anlamını kaybetmeye başlamıştı. Her gün yüzüne baktığım yıllardır dost, arkadaş bildiğim insanlar iyi günümde benimleyken; zorda kaldığım an yanımdan uzaklaştıklarında, dillerindeki sevginin yüreklerinde olmadığını anladım. Yetmiyormuş gibi bir de bunun için üzüldüm, umutsuzluğum katlanarak çoğaldı.

Haberin Devamı

Ama sizin sayenizde çok uzaklarda yüzünü görmediğim hatta sesini bile duymadığım birisi bana yardım elini uzattı. Evet, annem için gerekli olan kredi bugün itibariyle onaylandı. Adı ve kendisi yüreğimde sonsuza kadar yer alacak bu kişiye ve size bana dost ve arkadaşın tanımını yeniden yaptırarak umutlarımı yeşerttiğiniz için kendi adıma ve annem adına çok teşekkür ediyorum.

Sonsuz sevgi ve teşekkürlerimle.

ArkadaÅŸ

Yardım talebimin yayınlanması üzerine bir arkadaş bana yardım elini uzattı ve bugün şu an itibariyle kredim onaylandı. Hayatımda hep olduğu gibi yine kendi başıma kendi aşımla emeğimle bu borcu ödeyeceğim.

Her gün yeni ÅŸeyler öğreniyoruz hayatta ben özellikle bu süre içinde yıllardır tanıdığım insanları aslında hiç tanımadığımı acı tatlı da olsa öğrenmiÅŸ oldum.Â

Her şey maddiyat değildir hatta hayatımda maddi şeyler hep ikinci planda olmuştur, hatta Ankara dışında yıllardır inanılmaz iyi şartlarla çalışırken annemin "çok yalnızım" sözü üzerine geri dönüp ufacık bile olsa pişmanlık duymamam bu yüzdendir.

:)

E-mailimi cevapladığınız için çok sevindim harikasınız.  Y. Hanım yardımcı oldu bana. Kendisi … bankası ….ÅŸube müdiresi. Â

Haberin Devamı

  Bu arada sizin sayenizde bir arkadaş da edindim. İstanbul’a gittiğimde veya

o Ankara’ya geldiÄŸinde mutlaka görüşmeyi planlıyoruz.  Bugün harika bir e-mail atmış bana oturup aÄŸladım sevinçten.Â

15 Eylül annemin doğum günüydü ve bu harika bir hediye oldu.  Size çok ama çok çok kucak dolusu teşekkür ediyorum.

Annem adına da teşekkür ediyorum :) yüreğinizden geçen her şeyin gerçek olmasını diliyorum. hoşçakalın (sakın bizi sizsiz bırakmayın )

S.

CEVAP: Tatlım nasıl sevindim anlatamam harika ne diyeyim bilemedim, hep mutlu ol inşallah hayat böyle bir şey işte. İyi insanlar da var en mühimi de Allah iyileri bir araya getiriyor. Y.Hanım isminin yayınlanmasını istemediği için yayınlamadık ama kendisine buradan da ilgisi ve desteği için ben de teşekkür etmek isterim, çok öpüyorum canım seni de anneciğini de

……………….

Haberin Devamı

BANKA KREDÄ°SÄ° TALEBÄ°

Merhaba Ayşe Hanım;

Benim derdime çare olunur mu bilmiyorum ama bir umut size derdimi anlatmaya karar verdim. Siz olmanızın nedeni babanızı sizin de ne kadar çok sevdiğinizi bilmem. Beni anlayacağınızı düşündüm. Yaklaşık 2,5 sene önce babama kolon kanseri teşhisi konuldu.

Bunun öncesinde babamın rahatsızlıkları vardı ama birçok hastaneye gitmemize rağmen teşhis konulamamıştı. En son İstanbul Tıp Fakültesi babamın hastalığını bulabildi.

Hastane koridorunda doktor bana bunu açıkladığında hayatımda yeni bir dönemin başladığını iliklerime kadar hissettim.

Biz iki kardeşiz. Kardeşim üniversitede okuyor. Dolayısıyla bu süreçte her şeyle ilgilenen ben oldum. Benim için hayattaki tek hedefim babamı bu illetten kurtarmaktı. Gözüm hiçbir şey görmüyordu. Kenarda biraz birikmiş paramız vardı. Hiç düşünmeden tüm maddi imkânlarımızı bu yolda harcadık. Özel doktorlara gittik. Ameliyatlara profesörler soktuk. Benim çok güzel bir işim vardı ama gece gündüz hastanede babamın yanında olmam gerektiğinden işimden ayrıldım.

Haberin Devamı

Birden aile reisi babam iken tüm sorumluluğu üzerime aldım. Hastanede doktorlarla anlaşabilmek için babamın hastalığının tüm Latince kelimelerini ezberledim. Patoloji ve epikriz raporlarını yaladım yuttum.

Tansiyon ölçmeyi, serum takmayı öğrendim. Babamın her şeyiyle ben ilgileniyordum. Size yaşadıklarımı anlatamam.

Babamın kemoterapi sürecinde vücudu virüs kaptı. Babamın nöbetlerini, acilde doktorlarla birlikte bir yandan hıçkırıklarla ağlayıp serum şişelerini sıktığım geceleri…

 Ben kan görmeye dayanamazken artık bağırsak görüp babamın kolostomi torbasını değiştiriyorum. Ama hiç gocunmuyorum. Tek isteğim babamın iyi olması. Kanser en son karaciğer ve karın zarına sıçradı ama benim güçlü babam tedaviye cevap verdi.

Kanseri ÅŸu anda durdurduk.

Haberin Devamı

Ama babama bu süreçte moralini bozacak hiçbir şey yansıtmadık. Ben 1,5 yıldır tekrar çalışmaya başladım. Ama kardeşimin okulu, tedavi masrafları ve en önemlisi babamın sağlıklı beslenebilmesi için mutfak masrafları beni bitirdi. Elden ve tek bir bankaya borçlarım oldu. Şu anda tıkandım. Çıkmaza girdim. Babacığıma söyleyemem. Onun moralini bozamam. Her kapı yüzüme kapandı.

Yaklaşık 20 milyar kadar borcum oldu. Banka beni kara listeye soktu hatta takipteyim. Belki hapse gireceğim. Çok güzel bir işim var. İşyerime yansırsa bütün hayatım ve tabi ki babamın hayatı da bitecek.

Aylık 1800 TL net maaşım var. Ama borçlarım parça parça olduğu için ödemede zorlanıyorum. Artık dayanamıyorum. Kendimden geçtim artık tek isteğim babama yansıtmadan bir çözüm bulabilmek. Maaşımda haciz yok. Ben inanın dilenmiyorum. Sadece borç para istiyorum. Elim ayağım tutuyor. Üniversite mezunuyum ve yönetici pozisyonunda çalışıyorum. Bu parayı geri ödeyebilirim. Bana bir banka kredi verse hayatım kurtulacak. Bilmiyorum mümkün mü? Bana ne olur bir yol gösterin. Sizden ricam yazımı yayınlarsanız ismimi ve iletişim bilgilerimi lütfen yayınlamayın. İşimi olumsuz etkiler bu durum. Şimdiden teşekkürler..

B.Â

CEVAP: Babacığına geçmiş olsun. İnşallah tamamen iyileşmiştir. Epostanı yayınlayalım bak başka bir okuyucumuzun benzer bir durumunda bir okurumuz Hızır gibi yetişti. Sana da destek olan çıkar umarım.

………………..

DERSHANE VE YURT ÜCRETLERİ İÇİN YARDIM TALEB 

Merhaba AyÅŸe Abla,

Nasılsın? Senden son kez bir şey daha rica etmem mümkün ise Ayşe Abla, Sacit Aslanla kardeşime burs için daha önceden birçok kez görüştüm. Sonuç olarak Seda Sayan’dan yardım alacaktı görüşmüştü. Sanırım Seda Sayan’a ulaşamıyor veya Seda Sayan müsait olamıyor. Tam olarak hâkim değilim konuya lakin Sacit Bey bana yardım edecekti çok ilgilendi sağolsun. Senden ricam şu ablacığım Sacit Aslanla (benim adımı soyadımı verirsen mutlaka hatırlar) veya Seda Sayanla benim için son kez bir görüşme yapabilir misin?

Maddi olarak illaki parasal bir beklentim yok. Talebim şöyle ki erkek kardeşim 1 yıl F. dershanesine gidecek aylık taksitleri 250 TL, bunun karşılanması veya kız kardeşimin yurt masrafına biraz da olsa katkı sağlanmasıdır.

Miktar önemli değil az da olsa düzenli olunca bana çok katkı sağlıyor, senin başını çok ağrıttım ablacığım lütfen hakkını helal et bana seni çok öpüyorum.

Selamlar sevgiler

Selma T.

CEVAP: Sacit Aslan’a iletirim, o ne yapabilir bilemiyorum. Buradan da epostanı okuyan okurlarımızdan dershane ve yurt konusunda yardımcı olabilecek kişiler olacaktır eminim.

.............

YURTDIŞI BURS BİLGİSİ  

Merhaba Ayşe Hanım,

Ben size bir ÅŸey danışmak istiyorum. Bu sene Marmara Ãœniversitesi Ä°ÅŸletme bölümünden mezun oldum. Ortalamam: 3.08, hiç kalmadım ve bütün eÄŸitim ve öğrenimimi hep zamanında bitirdim. Yurtdışı burslar hakkında fikrinizi almak istedim, eÄŸer bilginiz varsa. Yazılarınızdan takip ettiÄŸim kadarıyla Londra’da okumuÅŸtunuz, burs almak için neler yapabilirim? Ne tür burslar var? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Â

Teşekkürler, İyi yayınlar.

Cevap: Tebrik ederim. Ben Londra’dan döneli epey zaman oldu, okurlarımızdan bu şekilde burslar alarak okumakta olanlardan bilgi isteyelim. Cevapları yine buradan paylaşırım.

...........

OKUL MALZEMESİ YARDIMLARI 

AyÅŸe Abla merhaba

Benim aklıma küçük bir fikir geldi seninle paylaşmak istedim. Okullar açıldı biliyorsunuz ve eminim defter, kalem, silgi, boyalar ve hatta kıyafet alamayanlar vardır.

Çevremdeki kişilerden yardım toplamak istiyorum bu ihtiyaçları kendileri alıp teslim etsinler bana sen de köşende duyuru yaparsın ihyacı olanlara yetiştiririz bu küçük yardımları.  İnsanlara köşende yetişeceğimiz için ilk önce senin iznin olmalı bu konuda.  Dönüş yaptıktan sonra hemen toplamaya başlayacağım.

Hakan SOYAKLI – Manisa Emniyet Genel Müdürlüğü / Polis Memuru – 20,00 TL

Ferdi GİRİŞKEN – Muhasebe – 20,00 TL yardımda bulundu.

İkisi için birer öğrenci belirlenecek ve onlar için alınan araç-gereçler öğrencilere teslim edilecek.

Teslim edilen malzemeler içerisinde

12 li kuru boya

12 li pastel boya

12 li sulu boya

24 lü keçeli kalem

1 adet silgi

1 adet açacak

3 adet kurÅŸun kalem

3 adet kırmızı kalem

3 lü beslenme seti

1 adet ÅŸeffaf bant

3 adet kaplık

4 adet çizgili defter

1 adet kareli defter

1 adet müzik defteri

1 adet resim defteri bulunmakta.  Kendilerine yardımları ve duyarlılıkları için teşekkür ederiz.

Tabi daha yardım edenler de var hele kampanyamız bir başlasın onların açıklamaları ve isimlerini de göndereceğiz.

Öptüm kocaman ablacım.

Yeliz DönmezÂ

CEVAP:  Harikasın Yelizim ya süper olur valla, adı da Yeliz’in kampanyası olsun.

............

HÃœRRÄ°YET GAZETESÄ° TALEBÄ°

Ayşe Hanım,

Yetişen Ayşe olarak sizden isteğim oğlumuzun doğduğu günkü Hürriyet gazetesi.

Oğlumuz Emir 29 Aralık 2009`da doğdu fakat biz hem yurtdışında yaşadığımız için hem de doğum gece geç vakit olduğu için o günkü gazeteyi alma imkânımız olmadı.

Sizden rica etsek bunu bizim için bulabilir misiniz?

Eğer tamam derseniz karşı ödemeli kargo yapmanız için size adresi vereyim:

……… 

Şimdiden çok çok teşekkürler. Bunun için Emir büyüyünce size minnettar olacak :)

Gökçe

CEVAP: Bir araştırayım bulabilirsem göndereceğim. Bu arada internetten de gazeteye ulaşmak mümkün.  Emir’i öpüyorum, sevgiler.

..........

 KEDİLER

Merhaba Ayşe Hanım,

14.09.2010 tarihli yazınızı keyifle okudum.

14.09.2010 tarihli yazınızdaki Hayvansever Nalan Hanım'a size sorduğu soruların bir hayvansever olarak izin verirseniz kendimce naçizane cevaplar vermek istiyorum.

Ä°zninizle tabi ki.

Ben de bir hayvanseverim ve evimizde 30'a yakın kedi besliyoruz hepsi de sokak hayvanı içlerinde hiç bir şekilde cins kedi yok.

Ancak hayvanlara yardım edelim bakalım derken eziyet ediyoruz, çünkü biri hastalanınca diğerlerine geçiyor.

Biri ne yaparsa diğerleri de aynı şeyi yapıyor, masrafları çok yüksek düzeyde dertleri ve sorunları bitmiyor daha çok şey var.

Bu nedenle ben ve eşim de sık sık bu konuda tartışıyoruz sık sık birbirimizi suçlama noktasına geliyoruz bir an ikimiz de düşünüyoruz.

Tam bir çıkmaz ve tam bir kaos kazançlarımızın yetmediğini yaşadığımız mekanın kedilerin yaşam mekanı olduğunu bize ait bir yer olmadığını anlıyoruz, çünkü onlar bütün evi kaplarken biz dar bir alanda yaşamaya başlıyoruz.

Bana göre kadınlar anaç insanlar oldukları için erkeklere nazaran hayvanseverlik konusunda çok daha hassaslar.

İşte hal böyle olunca eşimin sevgisi, saygısı her şeyi ile hayvanlar için sergileniyor ve evin diğer fertleri bir hiç anlamına geliyor.

Tutku halinde hayvan sevmeye baÅŸlandığında ise insanları sevmemek gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bunu çok daha detaylı bir ÅŸekilde açabilirim olayları yaÅŸayan biri olarak ama diÄŸer okurlara saygısızlık olur düşüncesindeyim ve kısa kesiyorum.Â

Ä°yi yapıp yapmadığınız konusunda ise insanlar var olduÄŸu sürece hayvanlar var olacaktır ve sizin bir ÅŸeye ihtiyacınız olduÄŸunda ( kediniz size yardım edemez hatta 2 gün mamasını vermeyin dışarı çıkmak ve size terk etmek isterler ) yanınızda bir insan olacaktır bu eÅŸiniz, arkadaşınız hayatı paylaÅŸtığınız herhangi biri olacaktır. Kısacası kedinizi tercih etmiÅŸsiniz ama hayatınızda bundan sonra da mutlaka birileri olacaktır. Hayvan seven ya da sevmeyen bence sevgi saygı dengesini çok iyi kurmalı ve oturtmalısınız ve insanların beklentilerine kırılmadan üzülmeden sevgi yitirilmeden nasıl cevap verilir bunu çok iyi uygulamalısınız. Haddimi aÅŸarak yaÅŸantınıza eleÅŸtiri getirdim özür dilerim ama bu sıkıntıyı yaÅŸayan biri olarak beni anlayacağınızı umuyorumÂ

Saygılar ve Sevgiler

İsminin Saklı Kalmasını isteyen İstanbul’dan F.

................

BEDELLİ ASKERLİK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULSUN

1.5 milyon, direk ailelerimiz ile birlikte 5 milyona varan bir kitle on yılı aşkın zamandır bedelli askerlik beklentisi içersindeyiz.

Yurt dışındaki vatandaÅŸlarımıza tanınan bedelli askerlik hakkının yurtiçinde çalışan vatandaÅŸlarımıza da tanınmasını istiyoruz.Â

Askerlik yaşı geçmiş, 30 yaş ve üstü vatandaşlarımızın zorunlu askere alınması, bir ülkenin kendi vatandaşına yaptığı en büyük kötülüktür.

ÖZGÜR T.

CEVAP: Sevgili Özgür bedelli askerlik konusunda öyle çok eposta alıyorum ki onların adına da seninkini yayınlamak istedim bugün. Sanıyorum askerlikle ilgili yeni düzenlemeler yapılıyor, tek tip askerlik getiriliyor. Sizin de sesinizi duyurmuş olalım belki düzenlemeleri yapanlar dikkate alırlar talebinizi.

HALEN ÇÖZÜM BEKLEYENLERDEN BİR KAÇI

AKÜLÜ FELÇLİ HASTA ARABASI İHTİYACI

Aslında onlarca tonlarca mektubunun arasında lafı çok da dolandırmak istemiyor, konuya damdan düşer gibi girmek istiyorum. Benim tek bir isteğim var. O da annem için. Annem beş yaşından beri çocuk felci. İstanbul’da dışarıya çıkmak onun için büyük bir zulüm. Ben onun için akülü felç arabası istiyorum. Elli yıldır hareketsizliğe mahkûm olan bu kadını biraz olsun sevindirmek istiyorum. Bu sanırım bağış yoluyla oluyor. Eğer bunun gerçekleşmesi mümkünse onun mutluluğunu görmek benim için büyük bir mutluluk olacak. Teşekkür ederim Ayşe’m.

Lamia

Cevap: Lamiacım öncelikle geçmiş olsun. Araştırdım arabayı yaklaşık 2.300TL civarı. Araç için okurlardan destek bekliyoruz.

…………..

7 YAŞINDAKİ BUSE’YE AKÜLÜ ARABA İHTİYACI

Ayşe Hanım merhabalar

Bende sizden bir konuda yardım
isteyeceÄŸim.

Ben Bursa'da yaşıyorum. Şu an 7 yaşında olan doğumda doktor
hatası yüzünden beyin kanaması geçirerek felç olan bir kızımız var.

Benim değil ama yardıma muhtaç durumdaki her çocuk gibi o da benim
kızım sayılır. Ameliyatlar ve fizik tedavilerle artık sandalyede destek
almadan kendi oturabilir hale geldi son bir ameliyatı kaldı inşallah bu
ameliyattan sonra o da diğer çocuklar gibi başkasının desteğine ihtiyacı
olmadan yürümeye başlayacak. Ama yine de o süreçlere gelene kadar akülü bir
tekerlekli arabaya ihtiyacımız var.

Anne yalnız bir anne Buse Melek’in bir de
4 yaşında kız kardeşi var. Anne tek başına onları yaşatmaya çalışıyor.
Bir an önce Buse Melek’in yürüdüğünü görmek umuduyla.

HÃœLYA K.

CEVAP: Sevgili Hülya inşallah duyarlı okurlarımız Buse’ye bir akülü araba sağlanması konusunda gereken desteği göstereceklerdir, takipte olacağım.

……………

16 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA SKOLYOZ AMELİYATI İÇİN DESTEK

AyÅŸe Abla merhaba,Â

Köşenizden birçok insana, kardeÅŸimize yardımcı olduÄŸunuzu bildiÄŸim için size yazmak istedim. Samimiyetinize güvenerek baÅŸta sizin vesileniz ile ilk sizden ve de halkımızdan ki tüm duyarlı vatandaÅŸlarımızdan geleceÄŸin baÅŸarılı öğretmeni, mimarı, profesörü için birlik rica ediyorum. Yakın bir arkadaşımın kız kardeÅŸi (16 yaşında) skolyoz hastalığına yakalandı. Hastalığı henüz ortaya çıktı ve lise 2. sınıfa geçti. BaÅŸarılı bir öğrencidir. GeleceÄŸi de parlak. Ama hastalığı sebebi ile ÅŸu anda utandığı için topluma karışamıyor. Görüşemiyor. Acil ameliyat olması gerekiyor. Devlet hastaneleri ameliyata acil demiÅŸler ama verdikleri gün bunun tam aksi. Özel hastane de ameliyat olacak ÅŸimdi  eÄŸer yeterli para bulunabilirse tabi. Ameliyat için hastane ÅŸu anda 20.000 TL hesap çıkartmış. Sadece ilâçlar, ameliyat araç gereçleri ve serumlar için. Doktor ücreti alınmayacağı söylenmiÅŸ. Bizler ayda 1.000 TL’yi bir arada zor gören insanlarız. Bizim için bu çok büyük para. Arkadaşım üniversite 2.sınıf öğrencisi oldu. KardeÅŸinin ameliyatı için okul biter bitmez iÅŸe girdi 600 TL ücret alıyor. Babası emekli ve onun da aldığı 650 TL. DediÄŸim gibi bu bizler için büyük para. Kimileri için bir gecelik yemek parası bile deÄŸil. Åžu durumda bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yeterli olmuyor. Sizin o koca yüreÄŸinize güvenerek medya aracılığı ile tüm insanlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen bu paranın toplanmasına elimizden geldiÄŸi gücümüz yettiÄŸince yardımcı olalım.Â

Selamlarım ileÂ

Pelin Ç.

Not: AyÅŸe Abla yardımcı olmak isteyen insanlar olursa hastane raporlarını da tarayıp e-posta, kargo ile bir ÅŸekilde ulaÅŸtırabilirim. Bu maili yazdığımdan onların haberi yok, olur da olumlu bir yanıt alamazsak ümitlendirmeyeyim diye. Lütfen yardımcı olalım daÂ

Cevap: Elimden ne gelirse yaparım,  duyarlı  vatandaşlarımıza ve doktorlarımıza sesleniyorum, bu genç kıza yardım etmek isteyenler lütfen benimle temasa geçsinler.

………….

LÖSEV’E DESTEK

ArkadaÅŸlar,

Kampanyamız hızla ilerliyor. Ama zamanımız çok az. Bugün de lösemili bir çocuk başvurdu. 6/6 tam uyumlu verici kardeşi olmasına ve hastanın yaşaması kemik iliği nakline bağlı olmasına rağmen nakil yaptıracak hastane bulamıyor. En yakın 3 ay sonrasına randevu veriliyor. Yani bir anlamda beklerken öl deniliyor. Bunun için zamanımız yok. Ben utanıyorum. Ama ne yapacağımı da şaşırdım. Gerçekten bu insanlar bu kadar duyarsız mı? Ya da bir tek biz mi telaşlanıyoruz?  Acaba biz de mi 3 maymun olmalıyız ki akşam rahat uyuyalım. Hayır, olamaz. İnsanlık henüz ölmedi. Ya gerçekten bizim çok yakınımız birisi yaşayacakken göz göre göre ölse biz ne yapardık? İnsanlar katil olur ya hu.

Haydi, tuşlara daha fazla dokunalım ve bu sayıyı kısa zamanda 1 MILYONA çıkaralım, sonra da 5 milyona. Sesimizi basın bile duymuyor, siyasiler nasıl duysun?

Elinize sağlık. Kolay gelsin.

Dr. Üstün EZER Yönetim Kurulu Başkanı

LOSEV Lösemili Çocuklar Vakfı

'[Lösemi hastası] Volkan Dündar 13 yaşındaydı. Hastanede ilik nakli için yıllarca sıra bekledi. Bir gün Dündar ailesinin telefonu çaldı. Nakil için sıra geldiğini söylediler. Ancak Volkan bu telefondan 4 gün önce ölmüştü. Son 10 ayda 15 lösemili çocuk, uygun ilik bulunduğu halde hastanede yatak bulunamadığı için yaşamını yitirdi.'

DUYARLI GÖNÜLLÜLERİMİZE,

Çağdaş ve aydınlık toplumlarda sivil toplum kuruluşları doğruları söylemekte ve ülke yararına olan konuları çıkar gözetmeksizin gündeme getirmektedir.

Değil yüzlercesini bir çocuğun bile ölümünde duyarlı ve aydın insanlar seslerini yükseltmekte, sorumlulardan hesap sormaktadırlar.

Yıllardır LÖSEV hayat kurtarmak ve tamamen parasız tedavi hizmeti verebilmek için çırpınırken, eşsiz bir proje kurabilmek için çabalarken buna ilgisiz kalan siyasileri uyandıralım.

Biz yüzbinler değil, 1 milyon değil, 5 milyon kişinin bu konuda ciddi desteğini arzu ediyoruz ve de bu başarıyı tüm TÜRKİYE ile paylaşmak istiyoruz.

DESTEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. ( http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm <http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm ><http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm%3E > )

UNUTMAYIN! HEDEFİMİZ 5 MİLYON KİŞİDİR.

Saygı ve şükranlarımızla,

Dr. Üstün EZER,

Pediatrik Hematolog,

LÖSEV YÖNETİM KURULU BAŞKANI

CEVAP: Biliyorsunuz Lösev’e hep tam destek veriyorum, yanınızdayım.

Yazarın Tüm Yazıları