Sürpriz aşk

İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Mehmet Dereli, Şebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra Hülya Avşar’la aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Avşar’la ilişkisi henüz ‘flört’ aşamasında sona eren Mehmet Bey, daha sonra yabancı bir güzelle görüşmeye başladı. Bu ilişkisini de kısa sürede noktalayan ünlü işadamı şimdilerde ise Çiğdem Kayalı ile birlikte. Geçtiğimiz günlerde İskele Balık’ta baş başa yemek yiyen ikili, önceki akşam da Nişantaşı’ndaki Biber Bar’daydı. El ele göz göze eğlenen sevgililer, “İlişkimiz henüz yeni, birlikte çok mutluyuz” dedi.
Mehmet Dereli ile Çiğdem Kayalı Biber Bar’da eğlenirken, mekâna Şebnem Dinçgör geldi. Şebnem Hanım, kısa süre önce ayrıldığı Dereli’yi görür görmez orayı terk etti.

Stil danışmanı

Moda blog’unun yanı sıra dergilere yazdığı trend yazılarıyla adından söz ettiren İzzet Antebi’nin eşi Didem Antebi, stil danışmanı oldu. Mustafa Taviloğlu’nun sahibi olduğu, Türkiye’nin en eski moda markalarından Mudo ile anlaşan Antebi, 10-12 Mayıs günleri arasında İstinye Park Mudo City’ye gelen müşterilere stil danışmanı Melis Perez’le birlikte danışmanlık yapacak.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızlarının saati

Angelina Jolie, Elizabeth Taylor, Uma Thurman ve Alain Delon gibi Hollywood yıldızlarının kollarını süsleyen Cartier’nin efsanevi saat koleksiyonu “Tank”, bu gece Pera House’da tanıtılacak. İngiltere Başkonsolosu Jessica Hand’in himayesinde düzenlenecek davette “Tank” koleksiyonunun son üyesi Tank Anglaise’in yanı sıra geçmişten günümüze ikon haline gelmiş 16 model sergilenecek.

Gümüş tepside davetiye

Mont Blanc, Monaco Prensesi Grace Kelly’ye ithafen hazırladığı, kalem, saat ve mücevherlerden oluşan “Princesse Grace De Monaco” adlı koleksiyonu bugün Nişantaşı Mont Blanc Butik’te tanıtacak. Tanıtım için kişiye özel davetiyeler hazırlandı. Aralarında Feryal Gülman, Maide Kurttepeli, Begüm Şen ve Revna Demirören’in de bulunduğu tanınmış isimlere davetiyeleri evlerinin kapısında, güllerle süslü gümüş tepside teslim edildi.

Hesaplar eğitim için

Barış Tansever’in sahibi olduğu, Boğaz manzarası ve lezzetleri ile İstanbul’un en seçkin adresleri arasında yer alan Sunset Restoran, bu gece 18’inci yılını kutluyor. Sekiz yıldır kuruluş yıldönümünde elde ettiği geliri öğrencilere burs sağlamak üzere Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlayan Sunset, bu akşam da kapılarını eğitim için açacak. Hem gelecek nesillerin eğitimine destek olmak hem de DJ Tarık Koray’ın müzikleri eşliğinde keyifli bir akşam geçirmek için yerinizi ayırtın derim!

Yazarın Tüm Yazıları