Sibel İlkiz’in damat adayı

Sibel İlkiz’in Vedat Yelkenci’den olan kızı Esra, Noyan Ayhan’la flört ediyor...

İkiliye geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda rastladım. İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen genç sevgililer geçtiğimiz ay da Fethiye Hillside’da baş başa tatil yapmıştı. Bu arada İngiltere’deki eğitimini tamamlayıp Türkiye’ye döndüğünde bir televizyon kanalında işbaşı yapan Yelkenci, televizyonculukta bayağı iddialıymış.

Sosyetenin yeni mekánı İstinye Park

Geçtiğimiz hafta açılan, Bottega Veneta, Celine, Chloe, Dolce&Gabbana gibi dünyaca ünlü markaların mağazalarının yer aldığı İstinye Park, sosyetenin yeni mekánı oldu.

Oyuncakçılardan çıkmadı

Önceki gün Adnan Şen’in eşi Begüm Şen, iki oğluyla birlikte İstinye Park’ta alışverişteydi. Oğullarıyla gün boyu İstinye Park’ı mağaza mağaza dolaşan Begüm Hanım, en çok oyuncak mağazalarında vakit geçirdi.

Evinin önünden cipini çaldılar

Varan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal’ın Range Rover marka cipi çalındı... Bebek’teki evinin önünden iki hafta önce çalınan 34 ENS 55 plakalı cipinin hálá bulunamamış olması Enis Bey’i bayağı üzmüş. Enis Bey, Bebek karakoluna haber verdiğini ama henüz cipinin bulunamadığını söyledi.

Kızına hamile kıyafeti aldı

Nilgün Keçili de İstinye Park’ı görmeye gidenler arasındaydı. Nilgün Hanım, iki ay sonra ikinci çocuğunu doğuracak olan kızı Nazlı Öztarhan’a, hamile kıyafetleri satan, Metin Şen’in eşi Aslı Şen’in sahibi olduğu Bellamom adlı mağazadan bluz ve etek aldı.

Koç’tan etkileyici performans

orusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın, Borusan Holding’in "Konuk Şef" projesi kapsamında verdiği ve Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un ’konuk şef’ olarak katıldığı özel konser, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda yapıldı. Rahmi Koç ile Genel Müzik Direktörü ve Daimi Şef Gürer Aykal yönetiminde Vivaldi’nin Beyazıt Operası’ndan iki arya ve Dört Mevsim Operası 8 eserinden bölümlerin seslendirildiği konsere, geçen yıl Borusan Holding’in "Konuk Şef" projesiyle verilen bursu kazanarak yurtdışında eğitim alan soprano Fatma Ayazlar ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Başkemancısı Pelin Halkacı Akın da solist olarak katıldı. "Konuk Şef" projesinde, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nı iş dünyasının tanınmış bir ismi, 25 bin euro bağış karşılığında yönetiyor. Projenin ilki geçen yıl gerçekleştirilmiş ve orkestrayı Borusan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık yönetmişti. Bu yıl ’konuk şef’ Rahmi Koç tarafından sağlanan burs, genç fagot (üflemeli çalgı) sanatçısı Burak Özdemir’in yurtdışı eğitiminde kullanılacak.
Yazarın Tüm Yazıları