GeriSeyahat Ve Kirpi Bağdat Caddesi'nde
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ve Kirpi Bağdat Caddesi'nde

Ve Kirpi Bağdat Caddesi'nde

2002 yılında Kozyatağı plazalar bölgesinde Business Cafe-Restaurant olarak hizmete başlayan Kirpi Cafe, şimdi de Bağdat Caddesi'nde...

Kirpi Cafe-Restaurant, Koşuyolu'ndaki 2. şubesinin ardından 3. şubesini Bağdat Caddesi'nde kendine yakışır bir kalitede, keyif ve lezzet meraklıları ile buluşturdu. Zengin mönüsü, özel tatları ve güleryüzlü ekibi ile fark yaratan Kirpi Cafe, “Bağdat Caddesi’nde” olmasına rağmen yoğunluktan, kalabalıktan ve sesten uzak, huzurlu ve keyifli atmosferi ile ilgi çekiyor.

 

Ve Kirpi Bağdat Caddesinde
En iyi ürün – en iyi usta – çok geniş mönü – hızlı servis – uygun fiyat – sıcak atmosfer ve mutlu müşteri anlayışını felsefe edinen ve günün her saati uğranabilecek bir buluşma noktası olan Kirpi Cafe de, öğle ve akşam yemeklerinde taze hazırlanan salatalardan - panini sandviçlere,chinese noddledan – fajitalara, nefis bonfilelerden – gözlerinizin önünde hamuru açılan ve odun fırınında pişen İtalyan usulü pizzalara kadar her çeşit ürünü keyifle tadabilecek olmanın yanında,

öğleden sonraları taze demleme çay-kahve ve ev yapımı tatlıları ile sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Özellikle haftasonları, sizi özel hissettirecek cam tabaklarda hazırlanan geleneksel kahvaltı ve lezzetini asla unutamayacağınız bal-kaymak eşliğinde güne iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

Kirpi Cafe de şarap menüsü de oldukça geniş. Çeşitli Türk şaraplarından, Fransız, İtalyan, İspanyol, Şili ve Avustralya şaraplarına kadar 50 seçenek bulabilir, dilediğiniz başlangıç veya peynir tabağı ile şarabınızı özenle dekore edilmiş bahçe de yudumlayabilirsiniz. Mönü de ayrıca ekolojik lezzetler de yer almakta. Limitli olan bu ürünlerin tadına, önerilen ekolojik şarap beraberliğinde bakabilirsiniz. 

 

/images/100/0x0/55eabe19f018fbb8f893d455
Cadde Kirpi’nin bir diğer özelliği de, her zincir işletmenin yaptığı gibi tüm şubelerin değişmez ve aynı dekorasyon monotonluğundan uzak olması. Her bir işletme bulunduğu bölge ve konuma göre yeniden tasarlanıyor, dizayn ediliyor ve tüm detaylar yeni baştan düşünülerek gerçekleştiriliyor. Dış alan oturumları, gerekli yerlere özenle yerleştirilmiş koltuklar, ferah ve zengin iç alanlar, mermer sehpalar, zevkle dizayn edilmiş aydınlatma elemanları, duvarlarda yer alan sanat tasarımı röliefler, güven yaratan açık mutfak, Kirpi Cafe’ nin sizin rahatınız ve mutluluğunuz için düşündüğü detaylardan bazıları. 

 

Kirpi Cafe: Bağdat Caddesi No: 325 A 1 Erenköy

0216 385 34 43

www.kirpicafe.com

False