GeriSeyahat Sevgililer Günü’nü yalnız kutlayacaklar bile düşünüldü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sevgililer Günü’nü yalnız kutlayacaklar bile düşünüldü

Sevgililer Günü’nü yalnız kutlayacaklar bile düşünüldü

Herkesin sevgilisi mi var? Yooo... Birçok eğlence yeri, sevgilisi olmayanları da düşünüyor. Her yıl tek başınıza gidebileceğiniz, başka yalnız insanlarla tanışabileceğiniz 14 Şubat partileri çoğalıyor, gelişiyor. Neredeyse çiftlerin katılacağı eğlenceleri gölgede bırakacaklar! İşte İstanbul'da tek kişilik 14 Şubat partileri...

ONLY THE LONELY

Dada, restorandan tamamen ayrı Broschette Bar bölümünü sevgilisi olmayanlara ve o gece yalnız olanlara ayırıyor. DJ Sarp'ın müzikleri ile eğlenilecek. Bir kadeh şarap fiyatına iki kadeh şarap içilecek. İkinci kadehi yeni tanışacağınız birine ısmarlama şansınız da var. 19 Mayıs Mah. Dr. İsmet Öztürk Sok No: 17 Şişli. 0212 296 96 44.

YALNIZ HİSSEDENLER TRİP'TE

Kadıköy'de Kadife sokağın ünlü barlarından Trip bu yıl da kendini yalnız hissedenleri bir araya topluyor. Giriş ücreti yok. Gece 20.00'de başlıyor. Yalnızlar Partisi'ni düzenleyenler, eğer kendilerini yalnız hissediyorlarsa partiye çiftlerin de gelebileceğini belirtiyorlar. Caferağa Mah. Kadife Sok. No: 10/2. Tel: 216-346 04 13.

SOHO'NUN KAPISI SEVGİLİSİZLERE AÇIK

Soho SupperClup açıldığı yıldan beri her sene 14 Şubat'ı sevgilisi olmayanlara adadı. Bu sene de gelenek bozulmuyor. Belki de o gün yalnızlığınıza son verecek ve 14 Şubat'ı hayatınızda bir kara gün olarak görmekten vazgeçeceksiniz. Sevgilisi olanlara da açık olan Soho'nun Sevgilisizler Günü özel mönüsünde minestrone çorbasından istiridye soslu Tai usulü tavuğa kadar lezzetli yemekler bulunuyor. Gece 23.00'e kadar sürecek. Kişi başına 40 milyon lira. Meşelik Sok. No: 14 Beyoğlu, Tel: 212 245 01 52.

ÇÖPÇATAN PARTİSİ

Dünyanın pek çok yerinde düzenlenen The Date Game gecelerinde karşı cinsten 20 kişiyle teker teker dörder dakika görüşüyorsunuz. Birisiyle tekrar görüşmek isterseniz ve bu ilgi karşılıklıysa geceyi düzenleyenler irtibat bilgilerinizi birbirinize bildiriyor. Stela & Co Entertainment'ın düzenlediği The Date Game'in ikincisi 17 Şubat akşamı Safran'da. Katılmak için 21-39 yaşında olmanız ve rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Ücret 40 milyon lira. Fiyata bir içki ve ordövrler dahil. İzlemek isteyen arkadaşlarınızı ücretsiz olarak beraberinizde getirebiliyorsunuz. Bilgi için: www.biletix.com

BU PARTİYE ÇİFTLER GİREMİYOR

Beyoğlu'ndaki Cambaz ‘‘Geleneksel Efkar Gecesi’’nin altıncısını düzenliyor. Çiftlerin giremeyeceği, girerlerse fark edildikleri anda dışarı atılacakları partide amaç bekar gezenlerin kendisini yalnız hissetmemesi. Sevgilisi olmayanlar ‘‘Batsın Bu Dünya’’dan başlayıp ‘‘Yıkılmadım Ayaktayım’’a kadar uzanan müziklerle efkarlanacaklar. İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No: 25 Beyoğlu. Tel: 212 244 75 92.

AŞKINI TANGODA BUL

Sevgilisi olmayanları Park Orman'da iki farklı parti bekliyor. İlki Singles Night North Shield. 20.00'de başlıyor, sabaha kadar sürüyor. Park Orman'daki öbür eğlence ise Tango Passion gecesi. Parkorman Ormanevi'nde tango tutkunları biraraya gelecek. Parkorman partiye yalnız katılanlar arasında yapacağı çekilişle belirlenen kişilere dans dersi hediye edecek. 20.30'da başlayan etkinliğin ücreti 25 milyon, iki yerli içki ve çerez dahil. Büyükdere Cad. Maslak. Tel: 212 328 20 00.

Aya İrini'de Beyaz ve Sezen Aksu buluşuyor

Aya İrini'de 14 Şubat 20.45'te başlayacak gecede önce Sevgililer Günü kokteyliyle birlikte Remix Music DJ Team'in çalacağı geçmişten bugüne aşk şarkıları dinlenecek. Ardından şovlar var. Sevgililer Günü tişörtleriyle Sezen Aksu ve Beyaz partiye katılanlarla buluşacak. Daha sonra davetliler DJ Metin'in aşk melodileri eşliğinde eğlenmeye devam edecek. Tel: 0212-356 86 00.

Işın Karaca La Notte'de

Caddebostan'da yeni bir mekan olan Ayso Restaurant ve La Notte Music Club, eski bir konakta yer alıyor. Her iki eğlence yerinde 14 Şubat için özel programlar hazırlandı. Ayso Restaurant'da Troubadours Grubu romantik şarkılar çalacak. La Notte Music Club'da ise Işın Karaca şarkı söyleyecek. Cemil Topuzlu Cad. No. 128 Caddebostan. Tel: 0216-478 43 63.

Feridun Düzağaç, Hayal Kahvesi'nde

Ortaköy Hayal'de 14 Şubat akşamı özel yemek 23.30'a dek sürüyor. Limitsiz şarap servisiyle iki kişi 95 milyon lira. Saat 21.00'de başlayan Saint Valentine's Day Parti'de DJ Yasin 70, 80 ve 90'ların aşk şarkılarını çalacak. Ardından Feridun Düzağaç konseri var. 23.30'da başlayan partinin giriş ücreti bir yerli içki dahil 25 milyon lira. 212-259 89 11.

Sertab Erener Galleria'da

Bakırköy'deki alışveriş merkezi Galleria'da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü şarkıcı Sertab Erener, İngilizce yeni albümü ‘‘No Boundaries’’deki şarkılarını seslendirecek.
False