GeriSeyahat Özge Ulusoy’un seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Özge Ulusoy’un seyir defteri

Özge Ulusoy’un seyir defteri

Manken, sunucu Özge Ulusoy iş için sık seyahat ediyor. Pek çok ülke gezdi. Hayali Brezilya’nın karnavallarıyla ünlü şehri Rio de Janeiro’ya gitmek. Favori mekânları şöyle...

BAR

Tres By Jose Andres
Los Angeles

Beverly Hills’teki SLS Hotel’in barı burası. Kokteylleri ve ambiyansını seviyorum. (slshotels.com)Â

OTEL

Encore
Las Vegas

5 yıldızlı Encore, dünyanın en iyi otellerinden biri. Dekorasyonu, servisi, kumarhanesi muhteÅŸem. Fiyatı kalacağınız tarihe ve odalara göre deÄŸiÅŸiyor. (www.wynnlasvegas.com)  Â

/images/100/0x0/55eb62e6f018fbb8f8bdc842

Mandarin Oriental Hyde Park
Londra

19’uncu yüzyıldan kalma bu tarihi otel, restore edilip son derece şık hale getirilmiş. Dekorasyonu çok başarılı. Restoranları ve barları da iddialı. İki kişilik odanın fiyatı 325 Pound’dan başlıyor. (www.mandarinoriental.com)

Plaza Athene Hotel
Paris

Montaigne Caddesi’ndeki bu lüks otel, Champs Elysées’ye 5, Eyfel Kulesi’ne 15 dakikalık yürüme mesafesinde. Mermer banyolara sahip zarif bir dekorasyonu var. İsterseniz SPA’sından yararlanabiliyorsunuz. Farklı kokteyler deneyebileceğiniz barına bayılıyorum. İki kişilik gecelik konaklama 795 Euro. (www.plaza-athenee-paris.com)

RESTORAN

Katsuya
Los Angeles

Burada geleneksel Japon yemekleri bulunuyor. En iddialı yemek tabii ki suşi. Hem yemekleri hem de servisi beğeniyorum. (www.sbe.com/katsuya/hollywood)

Matignon
Paris

Burası ağırlıklı olarak deniz ürünleri ve geleneksel tatların servis edildiği şık bir restoran. Özellikle yemeklerin sunumunu seviyorum.
(www.matignonparis.com)

False