GeriSeyahat Nereye Gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye Gitmeli

Nereye Gitmeli

Karun Hazineleri’ni keşfedin

Antonina Turizm, 19 Mayıs’ta 2 gece 3 gün Karun Hazineleri Kültür Turu düzenliyor. İzmir’de Tire, Ödemiş, Birgi; Manisa’da Kula, Salihli, Sardes antik kenti ayrıca Uşak’ın tarihi evleri ve Uşak Müzesi gezilecek yerler arasında. İki kişilik odada kişi başı fiyat 620 TL. (www.antoninaturizm.com)

Rüzgar sörfü öğrenin

ASPC Alaçatı’da yer alan bir rüzgar sörfü merkezi. 6 bin m2’lik alana yayılmış tesislerinde, uzman ekibi, profesyonel ekipmanları, 250 board, 450 yelken ve 50 kiteboard’u ile windsurf ve kitesurf meraklılarına hitap ediyor. ASCP, verdiği sertifikalı sörf eğitimleri ve kişiye özel dersleri ile tatillerinde spor ve eğlenceyi birleştirmek isteyen amatörlere de hitap ediyor. Merkezde yoga ve masaj alanları, beach ve chill out barları, plaj voleybolu alanı, basketbol sahası, bisiklet turları, happy hour partileri, temalı geceler ve mönüleri sezon boyunca yenilenen 200 kişilik Makah Beach Restaurant & Bar’dan da yararlanabilirsiniz. (www.alacati.info)

Çocuklara özel kampanya

30 Nisan’a kadar Pegasus Hava Yolları’nın internet sitesi www.flypgs.com‘dan bilet alanların çocukları, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel yüzde 50 indirim ile uçacak. Bilet alanlar Pegasus’un uçtuğu yurtdışında 31, yurtiçinde 20 nokta arasından dilediklerini seçebilecekler.

Uçurtma Şenliği’ne katılın

İstanbul Uçurtmacılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün 11.00-18.00 saatleri arasında Caddebostan Sahili’nde, 12.00-18.00 saatleri arasında Fenerbahçe Spor Kulubü için Dereağzı Tesisleri’nde, 11.00-18.00 saatleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için Sekapark’ta, 25 Nisan’da 10-18 saatleri arasında Gebze’de etkinlikler düzenliyor. (Bilgi için: 0 216 553 23 37)
 
Sibirya’da şamanizmin izini sürün

More Travel, 30 Haziran - 8 Temmuz arasında 7 gün Sibirya turu düzenliyor. Tur sırasında Kurt Şaman Cenk Sertdemir’in rehberliğinde, Türk tarihinin ve şamanizmin izleri sürülecek. Krasnoyarsk, Tuva, Kyzyl, Abakan gezilecek yerler arasında. (www.moretravel.com.tr)

Uçakta organik yiyeceklerle beslenin

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları’nın first class uçuşlarında özel taze organik yiyecekler servis edilecek. Uygulama yakın zamanda tüm uçuş kabinlerinde geçerli olacak. (www.etihadairways.com)

Çeşme’de huzur bulun

Butik oteller Nars Ilıca ve Nars Alaçatı karayoluyla İzmir’e 30, Çeşme’ye 10 dakika uzaklıkta. Nars Ilıca (0 232 729 00 01), Ilıca sahilinde; komşusu Nars Alaçatı (0 232 716 09 00) ise tarihi Alaçatı köy meydanında yer alıyor. İki otel de oda kahvaltı hizmet veriyor. Nars Ilıca’da standart odada 2 kişi konaklamanın gecelik fiyatı KDV dahil 300 Euro. Nars Alaçatı’da ise 300 TL.

False