GeriSeyahat Nereye Gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye Gitmeli

Nereye Gitmeli

Eski Muğla evinde konaklayın

Kamarca Bozüyük diğer adıyla Hacı Şükrü Evi, Muğla’ya 24 kilometre uzaklıktaki yayla köyü Bozüyük’te. Eski Muğla evlerinin özelliklerini taşıyan konak, ana bina, müştemilat, bahçe ve köy meydanına açılan cafe-bar’dan oluşuyor. Farklı dekora sahip odalarında el dokumalarından perdeler, örtüler, eski eşyalar, kış aylarında yanan şömineler ve seriyi tamamlayan resimler kullanılmış. Oda banyoları eski Muğla evlerinde olduğu gibi gömme dolapların içine gizlenmiş. Standart odada çift kişi, kahvaltı dahil 200 TL. (www.kamarcabozuyuk.com)

Yöresel Antakya yemeklerinden tadın

Antakya’nın biraz dışında küçük bir kasaba olan Ekinci’de bulunan Beytuturab-Toprakev 12 ay açık. Dört tip odası var. Isıtma geleneksel odun sobasıyla sağlanıyor. Otelde yerel Antakya yemekleri bulunuyor. Sabahları çevre tepelerde, tarlalardaki patikalar takip edilerek, rehber eşliğinde sabah yürüyüşü yapılıyor. Çift kişi, kahvaltı dahil 70 TL. (www.toprakev.com)

Rus revülü eğlence

Antalya Lara’daki Delphin Palace Otelli’nin yılbaşı gecesi programında, gala yemeği, canlı müzik, Rus revü gösterisi ve oryantal şov bulunuyor. 489 odalı otelde konaklayanlar yılbaşı gecesi Delphin Diva Premiere’ın balo salonundaki eğlenceye de rezervasyon yaptırabiliyor. Delphin Palace Oteli’nde her şey dahil iki kişilik konaklamanın fiyatı kişi başı 160 TL. Gala farkı ise 90 TL. Otelde çocuklu aileler için lunapark, çocuk diskosu, çocuk sineması, çocuk dinlenme odaları ve çocuk mönüleri gibi yılbaşı tatilini kolaylaştıracak alternatifler de yer alıyor. (www.delphinhotel.com)

Aralık fırsatları

Hey Travel, aralık ayı boyunca özel fiyatlarla Avrupa kentlerine “Hafta sonu Kaçamakları” turları düzenliyor. Üç, dört günlük gezi programlarında Amsterdam, Milano, Paris, Viyana, Londra gibi şehirlere düzenlenen turlar 295 ve 345 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. (www.heytraveltrends.com)

Kışı çam ormanlarında karşılayın

Laşet Motel Artvin Şavşat’ta. Burada büyük şehrin gürültüsünden uzak, huzur, sessizlik içinde çam kokusunu soluyarak konaklayabilirsiniz. Tesis Şavşat - Ardahan karayolu üzerinde Şavşat’a 8 kilometre, Ardahan’a 38 kilometre uzaklıkta.
İki birimden oluşuyor. Biri motel binası, restoran, alabalık çiftliği diğeri 10 adet bungolov tarzı ev. Laşet Motel’de kahvaltı dahil kişi başı 50 TL’ye bölgedeki bungalov tatil evlerinde kahvaltı dahil kişi başı 60 TL’ye
konaklayabiliyorsunuz. (www.laset.com.tr)

Sürmeli Otelleri’nde farklı eğlence alternatifleri

Sürmeli Otelleri’nin yeni yıl gecesi için farklı eğlence alternatifleri var. Sürmeli İstanbul’da Namık Taşpınarlı eşliğinde fasıl, Adnan Yavuzer & Grup Evrensel sahne alacak. Sürmeli Efes’te şarkıcı Kutsi, Sürmeli Adana’da Lübnan’lı şarkıcı Mohsen eğlendirecek. Sürmeli İstanbul’da konaklamalı paket kişi başı 299 TL. Sadece balonun fiyatı kişi başı 199 TL. Sürmeli Efes’te balo ve 3 gün 2 gece konaklamada gecelik 199,50 TL. Balo ve 2 gün 1 gece konaklama gecelik 299.50 TL Sürmeli Adana’da yılbaşı kutlama paketi kişi başı 75 TL. Çocuk mönüsü kişi başı 35 TL. (www.surmelihotels.com)

Yılbaşında Beyrut, Lizbon Marakeş turları

VIP Turizm yeni yıl için 30 Aralık’ta başlayan 3 gece 4 günlük farklı turlar hazırladı. Hamra, Harisa, Jeita ve Biblos ziyaretlerini kapsayan Beyrut turunun fiyatları 397 Euro’dan başlıyor. Rua Agusta, Eiffel’in mimarı tarafından yapılan Santa Justa asansörü, Salazar Köprüsü, Sintra’da yer alan Ulusal Saray ve Pena Sarayı’nı kapsayan Lizbon turunun fiyatları 657 Euro’dan başlıyor. Kemerli dar sokakları, nakışlı saraylar, şadırvanlı serin avlulara açılan kırk odalı riyad’ları kapsayan Fas Marakeş turunun fiyatı ise 697 Euro’dan başlıyor.( www.vip.com.tr)

False