GeriSeyahat İzlanda’ya fotoğraf turu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İzlanda’ya fotoğraf turu

İzlanda’ya fotoğraf turu

Dünyanın Renkleri, fotoğraf meraklıları için 11 Şubat’ta altı günlük İzlanda gezisi düzenliyor.

Seyahat, fotoğrafçı Muammer Yanmaz eğitmenliğinde gerçekleştirilecek. Ünlü Blue Lagoon ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Thingvellir Ulusal Parkı’nı kapsayan yolculukta çekilen fotoğraflardan seçilenler daha sonra ‘40 Renk Fotoğraf Projesi’ kapsamında sergilenecek. Yemekler ve foto safariler dahil 2395 Euro (0212 361 20 00).

Karinna’da her şey dahil 205 TL

Uludağ’da 36 metrekarelik manzaralı standart odaları, süitleri, dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı ve SPA’sıyla hizmet veriyor Karinna Hotel. Tam pansiyon plus sistemiyle çalışan otelde 26 Ocak’a kadar hafta içinde 4 kişilik odada kişi başı günlük konaklama ücreti 205 TL. Hafta sonunda ise 300 TL (www.karinnahotel.com).

Biga kaçamağı

Hotel MRG, Çanakkale Biga’da. Çevresindeki yerleşimlerin tarihi MÖ 7’nci yüzyıla kadar uzanıyor. Termal kaplıcalara yakın. Geçmişte üç kuşağın birlikte yaşadığı, renove edilen tarihi bir ahşap konak ve onunla aynı avluya bakan iki binadan oluşuyor. 53 oda ve 2 süiti, 72 kişilik lokantası, 50 kişilik barı, 70 ve 110 kişilik iki seminer salonu, 150 kişilik eğlence salonu, 15 kişilik çalışma odası ve 25 araçlık garaja sahip. Kahvaltı dahil iki kişilik oda fiyatı 90 TL. (hotelmrg.com)

False