GeriSeyahat Güney Kore Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Güney Kore'ye Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Güney Kore Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Güney Kore'ye Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Güney Kore Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Güney Kore'ye Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor Mu

Güney Kore vize istiyor mu ya da istemiyor mu ülkemizde birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılan konulardan biridir. Özellikle Güney Kore'ye seyahat edecek olan kişiler tarafından da sıklıkla araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan Güney Kore vize istiyor mu ya da istemiyor mu öğrenebilir ve buna göre gerekli evrakları hızlı bir şekilde hazırlama imkanına sahip olabilirsiniz. Güney Kore vize istiyor mu? Türkiye'den Güney Kore'ye seyahat için vize almak gerekiyor mu tüm detayları ile derledik.

Güney Kore Bordo, Yeşil, Gri ya da siyah pasaportu olan kişilerden 180 gün içinde 90 gün süre için ize istemez. Fakat 90 günden uzun süre kalacak olan kişilerin Güney Kore'ye gitmek için D vize başvurusu yapmaları gerekir.

Güney Kore Vize İstiyor mu?

Güney Kore vize ister mi istemez mi ülkemizde merak edilerek sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Ülkemizden Güney Kore'ye seyahat edecek olan kişiler vizenin gerekli olup olmadığını araştırmaktadır. Güney Kore'ye gidecek olan Türki vatandaşlarından Yeşil, Bordo, Gri ya da Siyah pasaportu olan kişilerden 180 gün içinde 90 gün süre için olmak kaydı ile vize istenmez. Eğer 90 günden daha uzun kalınacaksa da Güney Kore'ye gitmek için uzun süreli bir D vize başvurusu yapmak gerekir.

Türkiye'den Güney Kore'ye Seyahat İçin Vize Almak Gerekiyor mu?

Türkiye'den Güney Kore'ye gidecek olan kişiler vize gerekliliğini merak ederek araştırmaktadır. Türkiye'den Güney Kore'ye gidecek olan kişiler 90 günden az bir süre için gideceklerse ve 180 gün içinde alınmış pasaportları varsa vize istenmez. 90 günden daha fazla süre için seyahat edecek olan kişilerin Güney Kore için uzun süreli bir D vizesi başvurusu yapmaları gerekir.

 

False