GeriSeyahat Giovanni Guidetti’nin tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Giovanni Guidetti’nin tatil sırları

Giovanni Guidetti’nin tatil sırları

Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı ve Alman Milli Takımı teknik direktörü Giovanni Guidetti (41), hem iş hem de tatil için dünyanın farklı noktalarına seyahat ediyor. İşte en sevdiği mekanlar..

RESTORANLAR

Europa 92
Modena, İtalya

Benim için çok özel bir restoran. Nedeniyse geleneksel Modena lezzetlerinin spesiyalleriyle efsane bir yer olması. Özellikle tavsiyem lezzetli ‘gnocco fritto’ ve Mascarpone peyniriyle yaptıkları pasta. Burayı benim için özel kılan bir başka neden de evime 500 metre uzaklıkta olması. Luciano Pavarotti’nin sevdiği bir mekânmış ve daha sonra satın almış. Bu nedenle de dünyanın en iyi sanatçıları bu restoranda yemek yiyor. (www.ristoranteeuropa92.it)

İoki
İstinye, İstanbul

Gerçekten farklı bir şeyler arayanlar için inanılmaz bir suşi restoranı. (www.ioki.com.tr)

Masaniello
Berlin, Almanya

Alman Milli Takımı ile beraber Berlin’de birçok hafta geçirdik ve bu sırada Masaniello evim gibi oldu. Sadece Napoli ve Salernoluların çalıştığı geleneksel bir İtalyan restoranı. Mekân çok dostça, sıcak ve tüm malzemeler İtalya’dan geliyor. Makarna ve pizzaları muazzam. Masaniello’da ben ve takımım her akşam çok güzel vakit geçirdik. (www.masaniello.de)

OTELLER

New York Palace Hotel
New York, ABD

Otel New York’un en hareketli bölgesinde. 455 Madison Caddesi, 5. Cadde ile Park Caddesi arasında, Central Park’dan çok az yürüme mesafesinde, Rockfeller Center ve Time Square. Manhattan’ın kalbinde. Çok zarif ama bir o kadarda dostça görevlileri ile her şeye çözüm bulmanız mümkün.
(Standart oda fiyatı 790 TL. www.newyorkpalace.com)

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten
Hamburg, Almanya

Hamburg’un kalbinde, meşhur gölün hemen karşında çok zarif bir otel. Kahvaltı ve tüm servisler çok iyi seviyede. (Standart oda fiyatı 900 TL. www.fairmont.com)

The Setai Hotel
Miami, ABD

Miami plajları deniz ve eğlence mekânları... O kadar partinin coşkusu arasında The Setai insana huzur veriyor. (Standart oda fiyatı 3500 TL thesetaihotel.com)

BAR & CAFE

230 Fifth
New York, ABD
New York favori şehirlerimden. Sadece tek bir bar ya da restoran adı söylemem çok zor. Benim için New York’taki her mekânın muazzam ve özel bir tadı var. 230 Fifth’i seçtim çünkü büyük bir balkonu var. Buradan New York manzarasını izleyebilirsiniz ve bu benim için paha biçilemez.
(www.230-fifth.com)

False