GeriSeyahat Geyikli - Bozcaada Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Geyikli - Bozcaada Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Geyikli - Bozcaada Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Geyikli - Bozcaada Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Geyikli - Bozcaada Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Geyikli - Bozcaada Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Geyikli - Bozcaada feribot ücretleri, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Geyikli - Bozcaada feribot ücretini öğrenebilir ve buna göre tercih edebilirsiniz. Geyikli - Bozcaada feribot ücreti ne kadar ve kaç para? Geyikli - Bozcaada feribot saatleri ve tarifeleri (2022) hakkında detayları derledik.

Geyikli - Bozcaada feribot ücreti yolcular için 14 TL, Gestcard'ı olan yolcular için ise 11 TL'dir. Araç ücretlerinde ise küçük motorlar için 26 TL, otomobiller için 150 TL, midibüsler için 290 ve kamyonetler için ise 185 TL'dir.

Geyikli - Bozcaada Feribot Ücreti Ne Kadar ve Kaç Para?

Geyikli - Bozcaada feribot ücretleri merak edilen konulardan biridir. Özellikle her sene ücretlerin değişmesi güncel fiyatların merak edilmesine sebep olmaktadır. Bozcaada en büyük 3.ada özelliği taşıdığından turistik ya da tatil amaçlı çok fazla misafir almaktadır. Bu nedenle de nasıl gidildiği ve gidiş ücretleri merak edilir. Geyikli - Bozcaada feribot ücretleri güncel haliyle şu şekildedir:

Yolcular için: 14 TL

Gestcard kullanan yolcular için: 11 TL

Küçük motorlar için: 26 TL

Otomobil için: 150 YL

Midibüs için: 290 TL

Kamyonet için: 185 TL

 

Geyikli - Bozcaada Feribotu Saatleri ve Tarifeleri (2022)

Geyikli'den Bozcaada'ya gitmek için Geyikli Yük yerinden bir vapura binmek gerekir. Vapurlara araçla ya da normal olarak mümkündür. Aynı zamanda Bozcaada'ya gitmek için Geyikli minibüslerini ya da feribotları kullanmak da mümkündür. Feribot saatleri her sene yaz ve kış uygulaması olarak güncellenmektedir. Kış mevsiminde ek olarak iptal olan seferler yine internet sitelerinden ve feribot iskelelerinden yolculara duyurulmaktadır. Bu gibi durumlarda takip etmek ve sefer bilgilerini edinmek gerekir. Geyikli - Bozcaada kış saatleri ve tarifesi şu şekildedir:

Geyikli'den hareket: 08:00 , 11:00 , 15:00 , 19:00

Bozcaada'dan hareket: 07:00 , 10:00 , 14:00 , 18:00

Kış tarifesinde günde 4 kez Geyikli ve Bozcaada'dan karşılıklı seferler bulunmaktadır. Bilet almak için online randevu almaya gerek yoktur. Fakat Bozcaada'dan dönüş için bir gün önceden bilet rezervasyonu yaptırmak daha iyi olmaktadır. Çünkü bazı yoğun dönemlerde bilet bulma konusunda sorunlar yaşandığı bilinmektedir. Trafiği rahatlatmak için yoğun dönemlerde birçok kişi feribot kullandığından online randevu ile bilet almak ya da ayırttırmak gerekmektedir. Rezervasyon yaptırarak gelmeyen yolcuların biletleri ertesi gün iptal edilir ve tekrar sisteme verilerek Gestaş tarafından randevuya açılır.

False