GeriSeyahat Farklı bir tatil arayanlara...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Farklı bir tatil arayanlara...

Farklı bir tatil arayanlara...

Bu yıl yaz tatilinizi farklı bir şekilde geçirmeye ne dersiniz? Bir yandan tarihin tozlu sokaklarında dolaşıp bir yandan da sanatla içiçe... Fethiye ile Ölüdeniz arasında terkedilmiş bir Rum köyü olan Kayaköy'de düzenmenen Sanat Kampı 2005 dönemine başladı. Bu yaz daha önceki yıllarda yapılan fotograf, resim, seramik, ahşap boyama atölyelerine yoga, ritim, drama, salsa, mozaik ve kilim dokuma atölyeleri de eklendi.
  Yaz tatilinde kendi filminizi çekin
  KaÅŸ'ta sanatla tatil içiçe
  Ayvalık Müzik Akademisi'nde gitar sınıfı

Kayaköy,  mimari yapısı, dar sokakları, kiliseleri ve doğasıyla etkileyici bir atmosfere sahip. Çevresi çam ormanlarıyla kaplı köyden 20-25 dakikalık yürüyüşlerle Akdeniz'in dantel gibi koylarına ulaşılıyor. Kayaköy'ün yakınlarında Antik Dünyanın önemli kent kalıntıları ve ören yerleri bulunuyor.

Her hafta pazar günü başlayan kamp, ertesi hafta cumartesi günü sona eriyor. Her gün kahvaltıdan öğlen yemeğine kadar olan sürede katılımcılar seçtikleri atölye çalışmasına katılıyorlar. Tüm atölyeler başlangıç seviyesinde gerçekleştiriliyor. Temel teknik bilgilerin teorik olarak verilmesinin ardından pratik çalışmalarla bu bilgiler pekiştiriliyor. Öğleden sonraları ise Türkiye’nin en güzel yürüyüş parkurlarında yürüyüşler yapılıyor, en bakir koylarda yüzülüyor. Akşamları film ve dia gösterileri düzenleniyor.

Pansiyon ve çadır konaklama seçenekleri olan Kayaköy Sanat Kampı’nda yemekler Kayaköy’ün eşsiz manzarasında yeniyor. Kampta ara ulaşımlar kampın jeepleri ile sağlanıyor. Katılımcıların tek yapması gereken rezervasyon yaptırdıkları dönemin başlangıç günü olan Pazar sabahı Fethiye otogarında olmak. Fethiye, Soğukcu Koyu, Gemiler Koyu, St. Nicholas Adası, Darboğaz Plajı , Afkula Manastırı, Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz gezilecek bazı yerler. Ayrıca kamp süresince bir gün de tekne turu yapılacak.

Haziran – Temmuz 2005 dönemleri :

19 Haziran - 25 Haziran
26 Haziran - 02 Temmuz
03 Temmuz - 09 Temmuz
10 Temmuz - 16 Temmuz
17 Temmuz - 23 Temmuz
24 Temmuz - 30 Temmuz

Katılımcıların problemsiz bir tatil için katılmak istedikleri dönemden 10 gün öncesine kadar rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için :
Fototrek Fotoğraf Merkezi
MeÅŸrutiyet Caddesi Ravanda Ä°ÅŸ Merkezi
No : 85 / 1 Beyoğlu – İSTANBUL
Tel : 0212 251 90 14Â
www.fototrek.com

False