GeriSeyahat Burcu Esmersoy’un seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Burcu Esmersoy’un seyir defteri

Burcu Esmersoy’un seyir defteri

Sunucu Burcu Esmersoy, seyahatte dinlenip her şeyden uzak kalabileceği yerleri tercih ediyor. Deniz, kum ve güneş aşığı. Kışın sıcak ülkeleri gezmeyi seviyor. Favorisi Maldivler. Hayalindeki seyahat ise Bora Bora’ya. İşte Esmersoy’un favori mekanları...

OTELLER

Taj Exotica Resort&SPA, Maldivler

“Yaklaşık 7 yıldır özellikle sonbahar ve kış aylarında Maldivler’e gidiyorum. Bazen iki ayda bir bile oluyor. Taj Exotica buradaki favori otelim.” İki kişi 2060 TL’den başlıyor. (www.tajhotels.com)

Maribel Hotel, Trento, İtalya

“Kayak yapmak için Dolomitlerin eteklerindeki bu oteli tercih ediyorum. Madonna Di Campiglio Havaalanı’ndan sonraki yolu göze alabilirseniz bence dünyadaki en güzel pistlere sahip burası.” Martta iki kişi 450 TL’den başlıyor. (www.maribelhotel.it)
 
The Berkeley Hotel, Londra

“Seyahat, alışveriş, yeme içme için Londra ilk tercihimdir. Şehirdeki Berkeley Hotel ise konaklama için tek adresim. 5 yıldızlı, Knightsbridge mağazalarına ve Hyde Park’a sadece birkaç dakika yürüyüş mesafesinde.” İki kişi 1230 TL. (www.the-berkeley.co.uk)

RESTORANLAR

Casa Lever, New York
İtalyan lezzetleri tadabilirsiniz burada. Yemeklerinin yanı sıra atmosferi de bence harika. (www.casalever.com)

Suna’nın Yeri, İstanbul
Benim için özel bir mekan. Kandilli’de. En sevdiğim balık restoranlarından. Hem yeri güzel hem de yemekleri leziz. (Tel: 0216 332 32 41)

BAR

Darby, New York
Gece kulübü ve bar söz konusu olduğunda sayısız mekan adı verebilirim. Bunlardan biri Darby. Atmosferi, müzikleri, eğlencesi ve müdavimleriyle müthiş bir yer. (thedarbynyc.com)

False