GeriSeyahat Bilge Kösebalaban’ın tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bilge Kösebalaban’ın tatil sırları

Bilge Kösebalaban’ın tatil sırları

Direc-t grubu solisti Bilge Kösebalaban çoğunlukla Türkiye’de tatili tercih ediyor. İşte şarkıcının en sevdiği mekanlar.

OTELLER

Kandela Butik Otel
Alaçatı

Alaçatı standartlarına göre daha uygun fiyatı ve harika ambiyansı, mükemmel kahvaltısıyla huzur dolu bir Alaçatı seçeneği. (www.kandela.com.tr)

Alp Paşa Hotel
Kaleiçi, Antalya

Konserlere gittiğimizde kaldığımız bu otele bayılıyorum. Eski bir konak, mükemmel odalar ve tarihi ambiyans. Avlusundaki havuz da inanılmaz dinlendirici. (www.alppasa.com)

Kadir’in Ağaç Evleri
Olimpos, Antalya

Tabii ki 15 senedir gittiğim Olimpos ve “Kadir’in Yeri”... Yangın sonrası başarıyla eski haline döndürülen ağaç evlerde o kadar anım var ki... O ateş çevresindeki konserlerimizi asla unutamam. (www.kadirstreehouses.com)

RESTORAN

Kang Ho-Dong Baekjeong
Los Angeles, ABD

Henüz Uzakdoğu’ya gidemedim ama bu Kore restoranı menü ve sunumuyla beni götürdü diyebilirim. Ortadaki barbekünün etrafındaki hendeğe boşalttıkları yumurta da enterasandı. Lezzetli bir Kore barbeküsü deneyimi Türkiye’ye kıyasla çok ucuz fiyatlar, delice doymak ve içmek mümkün.
(+1 213-384-9678)

Limena Meston Papamihalakis
Sakız Adası, Yunanistan

Sakız Adası’nda ortaçağ köylerini geze geze Mesta Limanı’na indik. Sevimli bir balıkçı köyü olan ve güzel plajlı Mesta’daki porttaki Papamihalakis balık tavernasında dopdolu bir mönü var. İnanılmaz doyurucu olan porsiyonlar çok taze ve çok ucuz. Adadan reçel almadan da dönmeyin. Adaya kısa süreli ada vizesiyle gidebilirsiniz.

Klemuri
Beyoğlu, İstanbul

Bu Laz restoranı farklı ve lezzetli menüsüyle İstanbul’daki en güzel seçeneklerden biri. Akşam yer bulmak zor. Gül çayı ve irmik tatlısı yemek sonrası mutlaka alınması gerekenlerden. Ambiyans güzel (tarihi binada), sunum da keza çok özenli. (www.klemuri.com)

CAFE / BAR

Peyote
Beyoğlu, İstanbul

Giriş katında elektronik müzik, orta katta konserler ve terasta çalan müziklerinin yanı sıra ortamıyla her zaman Peyote. Hiç bir zaman sıkılmazsınız. Gitmeyen kaldıysa mutlaka denemeli. Alternatif müziğin kalbidir Peyote Türkiye’de (peyote.com.tr).

Babylon Aya Yorgi
Çeşme

Bu plaj kulubünde güzel müzik (plaj saatinde), gece konserleri, harika bir menü ve temiz ötesi bir deniz var. Huzurlu, turunçgil bahçesi içinde geniş ve ferah bir plaj kulubü burası. Yemek içmek ve akşama kadar aylak aylak güneşlenip denize girmek için ideal bir mekan (www.babylon.com.tr)

Tobacco shop
Adana

Adana’da rahatça laflayabileceğiniz sokak üzerindeki sakin bir kafe-bar. Memleketimdeki en zevkli seçeneklerden biri. Her Adana ziyaretimde mutlaka geceleri oradayım.

False