GeriSeyahat 24 saat full servis
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
24 saat full servis

24 saat full servis

Herşey İstanbul, Nispetiye Caddesi'ndeki 50 numaralı binada çözülüyor: Binanın bir tarafı Dalmaz Center, bir tarafı Dive Pacifica, altı Seoul Restaurant, üstü de Eti's Güzellik Salonu. Ünlü isimlerin işlettiği ve İstanbul’un en popüler kabul edilen mekanları bu 50 numaralı binada 24 saat hizmet veriyorlar...

Etiler Nispetiye Caddesi’ndeki 50 numaralı binanın her katında gün boyu şenlik var.

Hepsini bir sıraya koymak gerekirse, Nispetiye Caddesi 50 numaradaki yolculuğunuz sabahın köründe Eti's'le başlayabilir. Tabii ‘‘light’’ bir öğle yemeği de Eti's'in cafesinden. Öğleden sonra hafif bir içki içmek için Dive Pacifica'ya inmek de mümkün. Akşam için tercihiniz Uzakdoğu yemekleriyse, bir üst kata çıkıp Seoul Restaurant'a girebilirsiniz. Yemek saati bitti, artık eğlenceye tam gaz diyorsanız, sıra yan tarafa geçip Dalmaz'a girmeye geldi. Veee, sabaha kadar sürecek olan gözyaşı, kahkaha, müzik ve ter dünyasına adım atıyorsunuz. Eğer sabahın ilk ışıklarıyla oradan çıktığınızda hala ihtiyacınız varsa, yine Eti's'e girip ufak çaplı bir bakıma girebilirsiniz. İşte 24 saatinizi aynı binada ve hiç sıkılmadan geçirmenin yolu... Gerisi size kalmış.

Dalmaz Center

İstanbul'da son dönemlerde gece hayatına hizmet vermek için açılıp da çok iyi iş yapan ve müdavim edinen yerlerin başında Dalmaz Center geliyor. Gece kulübü furyasının içinde çok özel bir yere sahip olan Dalmaz Center, ‘‘gecelerin adamları’’ için vazgeçilmez bir yer. Sabaha kadar eğlencenin doruğunda olacağınız, bütün kurtlarınızı dökeceğiniz ve Türkçe müzik sevmeseniz bile tempoya ayak uyduracağınız bir mekan olan Dalmaz Center'da bugüne kadan pek çok ünlü sanatçı sahne aldı. Ufak tefek birşeyler de yiyebilirsiniz, bol bol içip, bol bol Serdar Ortaç da dinleyebilirsiniz. Hatta kalkıp deli gibi dans bile edebilirsiniz. Saat 23:00'den itibaren dolmaya başlıyor ancak program gece 01:00'de başlıyor ve 04:00'e kadar da sürüyor. Rakı, viski ve beyaz şarap içiliyor. Açık-saçık ve frapan giyiniliyor. Sosis, köfte, korili tavuk, patates tava ve karışık meyve yeniyor. Yaklaşık 30 kişi çalışıyor. Gelenler arasında Bülent Ersoy, Çelik, Yaşar, Muazzez Abacı, İzel, Ufuk Yıldırım gibi müzisyen ve sanatçılar çoğunluğu oluşturuyor.

Dive Pacifica

Binanın öteki tarafına geçtiğinizde en alt kattaki Dive Pacifica Restaurant-Bar'a girip nezih ve eğlenceli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Ya da pek yakında açılacak olan cafe kısmına girip bir akşamüstü çayı içerken son dedikoduları da yakalayabilirsiniz. Akşam yemeğine gittiyseniz, Latin müzikleri eşliğinde piste çıkıp dansederken, kafanızı çevirdiğinizde arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Onu da bir yana bırakın, çok leziz yemekler yiyeceğiniz büyük ihtimal. İspanyol grup ‘‘Rafael’’ 22:00-24:00 arası program yapıyor. Eğlence gece 02:00'a kadar sürüyor. Dive Salad ve Teriyaki Chicken yeniyor, California şarabı içiliyor. Takım elbise ve etek-ceket giyiliyor. Eti's müşterilerine özel indirim uygulanıyor. Emel Müftüoğlu, Demet Sağıroğlu, Harika Avcı, Stelyo Pipis, Mehmet Ali Erbil, Şafak Karaman gibi isimler geliyor.

Seoul Restaurant

Akşam yemeği için tercihiniz Uzakdoğu yemekleriyse, hemen üst kata kadar çıkıp Seoul Restaurant'a girebilirsiniz. Kore, Çin ve Japon mutfaklarından seçmeler yapabileceğiniz restoranda, ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde karaoke de yapabilirsiniz. Yani Uzakdoğu havası içinde bir yemek yemek istiyorsanız ve gecenin devamını da aynı yerde getirecekseniz, Seoul Restaurant son derece isabetli bir seçim olabilir. Oradan çıkıp Dalmaz'a geçmek ihtimali de her zaman var tabii. Pazar hariç hergün 12:00-15:00 arası ve sonra da 18:00-24:00 arası açık. Bar kısmı da 04:00'e kadar açık. Çin müziği çalınıyor, Çin böreği, haşlanmış mantı, blukoki (Kore tarzı ızgara et) ve ballı muz yeniyor, socu ve saki içiliyor. Genelde resmi, ama biraz da rahat giyiniliyor. Uzun etekler, kumaş pantolonlar gibi. Daha çok Uzakdoğu'lu olup da İstanbul'a yerleşen diplomatlar, anlaşmalar yapmaya gelen işadamları ve orta yaş civarında olup da artık değişik damak tadları edinmek isteyen çiftler geliyor.

Eti's

Seoul'ün bir üst katında da Emel Müftüoğlu ve Demet Sağıroğlu gibi iki ünlü şarkıcının da ortak oldukları Eti's güzellik merkezi var. Sabahın ilk ışıklarıyla ve hatta Dalmaz'dan çıkıp direk olarak Eti's'e girebilirsiniz. Saç bakımı, cilt bakımı, maniküre ve pediküre ihtiyacı olan tırnaklar, vücut bakımı, kilo problemleri, uzayan ve şekil almayan saçlar, masaja ihtiyacı olan bedenler, bronzlaşmak isteyen kadın ve erkekler ve sadece oturup bir capuccino içerken dertleşmek isteyen arkadaşlar...

Eti's'in içinde istediğiniz her türlü bakım ve terapi mevcut. Yaklaşık 50 kişi çalışıyor. Sabah saatlerinde tamamen spor; yani eşofman giyiliyor. Akşamüstü gelecekseniz, biraz daha jean ve kazak tarzı uygun olur.

365 gün, sabah 08:30'dan gece 01:00'e kadar açık. Klasik reçelli, ballı kahvaltı, omlet, sandviç, salata, spagetti ve tost yeniliyor. Meyveli çay, espresso, soda ve diyet kola içiliyor.

Hülya Avşar, Atilla Taş, Deniz Seki, Gökhan Tepe, Tuğba Önal ve tabii bütün Prestij ailesi müdavim sınıfında...

24 saat full servis kaç paradır?

Eğer bütün gününüzü binanın içinde ve hiç çıkmadan geçirecekseniz, bunun fiyatı tabii ki biraz artıyor. Güne Eti's'le başladığınızda, eğer sabah 10'a kadar oraya varırsanız, yüzde 50 indirimden faydalanırsınız. Solaryum, cilt bakımı, saç bakımı ve fön, manikür-pedikür, masaj ve de makyaj gibi tüm olanaklardan yararlanmak istiyorsanız, rahat bir 70 milyon TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Tabii bunun içinde Eti's'in cafesinde yiyeceğiniz hafif sandwichler ve içecekler de var.

Bir sonraki durağınız olan Dive Pacifica'da bir akşamüstü içkisi içmek size 5-10 milyon TL arası bir paraya gelir, tabii yanında çerezleriyle beraber. Eğer öğle yemeği yemeyip de Dive'da hafif bir şeyler atıştırmak isterseniz, o zaman üzerine bir 5 milyon daha ekleyebilirsiniz.

Akşam yemeği için Seoul'e girerseniz, envai çeşit Uzakdoğu yemeği yiyip, saki ve socu içip, bir de üstüne ballı muzlarla beslenirsiniz ve bir müddet de barda ‘‘karaoke’’ yaparsınız. Tüm bunlara da yaklaşık 50 milyon TL gibi bir para ödersiniz.

Gece olup da, sıra gerçek eğlenceye geldiğindeyse, istikamet yan kapıdan girilen Dalmaz Center oluyor. Eğer barda durursanız, kişi başı limitsiz içki ve getirilen yiyecekler ve çerezler dahil 15 milyon TL. Eğer masalara geçerseniz, fiyat 25 milyona geliyor. Tabii bu fiyatlara gece boyunca içeceğiniz içkilerin neticesi olarak 2-3 milyon tuvalet parası ve 2 milyon da vestiyer parası ilave ediyorsunuz. Sabahtan kapıya bıraktığınız arabanızı sabaha karşı Dalmaz çıkışında alırsanız da, 5 milyon TL'lik bir vale park ücreti ödüyorsunuz.



False