GeriSeyahat 10 Tasarımcıdan alınması gereken 10 şey
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
10 Tasarımcıdan alınması gereken 10 şey

10 Tasarımcıdan alınması gereken 10 şey

Türkiye’nin en ünlü tasarımcılarına sorduk: Bu yaz sizden tek bir parça ürün alsak, o mutlaka ne olmalı?

DİLEK HANİF
Yaz akşamları için favori elbisem
Bence bu elbise aslında her kadının dolabında olması gereken favori bir parça. Bu tasarım after party’de ya da özel bir davette rahatlıkla giyilebilir. Aksesuarlarla zenginleşirse daha da şıklaşır. Benim için tüm zamanların favorisidir. Fiyatı 4650 TL.

GAMZE SARAÇOĞLU
Benden stiletto alman lazım
Bu yaz benden sadece tek bir şey seçecekseniz bu stiletto ayakkabıyı almanız lazım. Çünkü her türlü parçayla kombin edilebiliyor. Sezonun trendlerine çok uygun. Özel bir derisi var. Ayrıca bacakları çok ince gösteriyor. Fiyatı 680 TL
 
TUVANA BÜYÜKÇINAR

Espadrile Tuvana
yorumu
Asla vazgeçemediğim Espadril Tutti yorumuyla bir başka güzel oldu. Hem çok rahat hem çok cool. Fiyatı da çok hesaplı: 140 TL.

BEGÜM SALİHOĞLU
Payetler rafa kalksın
Bu yaz mutlaka buz mavisi bir elbiseniz olmalı. Sport-couture dediğimiz ve önümüzdeki iki sezon daha devam edecek bu akım yalnız günlük giyiminize değil, gece şıklığınıza da uygun. Bence artık düğün, nişan gibi gecelerde daha dinamik, modern ve trendy olmak için payetlilerinizi rafa kaldırıp bu tarz bir elbise edinmelisiniz. Fiyatı 4950 TL.
 
ELİF CIĞIZOĞLU
Yaz organzesi
Bu yaz ve tüm yazlar için olmazsa olmazlardan biri benim için güzel bir ipek organze ceket ve onu tamamlayacak kalın çizgili ve içerisinde altın detay barındıran bir etek. Fiyatını sipariş üzerine belirliyorum.

ÖZLEM KAYA
Mutlaka beyaz bir mini etek
Bence yaz demek beyaz mini etek demek. Çünkü neredeyse her şeyle uyumlu, spor ayakkabıyla da giyebilirsiniz, topukluyla da. Gündüz için fresh bir görünüm, akşam içinse dinamik bir şıklık yakalamak isteyenler için vazgeçilmez. Fiyatı 220 dolar.

MEHTAP ELAİDİ
Yazın tüm planlarına uygun
Şehir hayatının koşturmasında nefes almaya bile zaman bulamayan kadınlara önerim yeşil, çiçek baskılı bu etek. Beyaz bir tişörtle kahvaltı planlarına, siyah bir büstiyerle gecenin geç saatlerine eşlik eder, sezonun en yenilerinden yeşil rengiyle trendlerin ruhunu yakalar.
Fiyatı 545 TL.

DENİZ BERDAN
Hem gece hem gündüz
Edward pano desenli mayo modelimiz sezonun öne çıkan tasarımlarından. Hem plajda hem de body olarak gece çıkarken kullanılabiliyor. Fiyatı 390 TL.

ASLI FİLİNTA
Gömlek elbise
Ben olsam benden bu ceketi alırdım. Hem ceket hem gömlek olarak kullanılabilir. Kesimi çok havalı, taşlanmış efektiyle umursamaz da görünüyor. Fiyatı 698 TL.

False