Senatörün gizli ziyareti

Amerika’nın California Senatörü Dianne Feinstein, İstanbul’a sürpriz bir ziyaret yaptı. Türkiye’ye eşi ve iki kızı ile birlikte özel uçağıyla gelen Feinstein, bu turistik ziyareti sırasında liderlerin halıcısı olarak tanınan Hakan Evin’in Kapalıçarşı’daki mağazasına da uğradı.

Hillary Clinton’ın tavsiyesi üzerine bu adrese uğradığı söylenilen Senatör Feinstein, beş adet halı aldı. Bu halılardan ikisini Clinton’a hediye edeceği öğrenilen Dianne Feinstein, California’da yaptırdığı evi için internet üzerinden başka halılar da sipariş vereceğini söyledi.

Heyecan artıyor

Yarın akşam Maslak Princess Otel’de 18’incisi gerçekleştirilecek olan Best Model of the World heyecanı giderek artıyor. Önceki gün yarışmanın kıyafet sponsorlarından olan Carven Paris’in Akmerkez’deki mağazasında alışveriş yapan finalistler, daha sonra Nişantaşı Boutique Hotel Riva’da mola verdiler. Erkan Özerman’ın ev sahipliğinde yemek yiyen yarışmacıların yanında bulunan geçen yılın birincisi Mısırlı manken Arwa Gouda ile Best Model of the World’de ülkemizi temsil etme şansını elde eden Tuğçe Güder’in samimiyeti gözden kaçmadı. Arap ülkelerinden ilk kez yarışmacı katıldığını ifade eden Özerman ise ‘Bu sene Lübnan, Suriye, Irak ve İranlı erkeklerin de yarışmaya katılması bizi sevindirdi’ dedi.

Kader arkadaşları

Kaset skandalı nedeniyle uzun süre Gamze Özçelik’in sevgilisi olarak gündemde kalan Mehmet Mutlu ile Deniz Akkaya’nın kendisini tokatladığını iddia ettiği son dönemin flaş ismi Murat Aslan, önceki akşam birlikte Etiler Şamdan’a gitti. Tuğba Peksayar’ın da bulunduğu gece turunda geç saatlere kadar eğlenen Mutlu ve Aslan, bardan çıkışta da aynı taksiye binerek gözden kayboldular.

Evlenmek istiyorum

Seda Sayan’ın eski eşi Gökhan Şükür, önceki akşam sevgilisi Ruken Demirer ile Etiler’deki Fancy Bar’daydı... Geç saatlere kadar bu mekanda kalan Şükür, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ve ilk kez, çok sevdiğini söylediği sevgilisi Ruken Demirer ile evliliği düşünmeye başladığını da itiraf etti.

Galada aşk itirafı

Cennetle cehennem arasındaki hesaplaşma mekanında sıkışıp kalan 5 kişinin komik hikayesinin anlatıldığı ‘27 Numara’ adlı tiyatro oyununun galası, önceki gün Beşiktaş Kültür Merkezi’nde yapıldı. Doğa Rutkay’ın bir aydır birlikte olduğu şovmen Şahan Gökbakar, gala sonrası ilk kez ilişkilerini de itiraf etti ve ‘Arada bir sevgi olduğu doğru. Bir ay oldu, daha yeni başladık’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları