Ottoman’s 29’dan yaza merhaba

Ulus 29, yazlık mekânını Kuruçeşme’deki Les Ottoman’s Otel’in içinde açtı. Ottoman’s 29 adı altında yaza ‘merhaba’ diyen kulübün açılışı geçtiğimiz gece yapıldı.

Haberin Devamı

Açılış davetine yaklaşık 700 kişi katıldı. Zeynep-Metin Fadıllıoğlu ile kızları Selin Fadıllıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı gecede Süreyya Yalçın, Burak Hatipoğlu, Sibel ılkiz, Sinem Bayer ve Emir-Ceylan Sohtorik çifti de vardı. ıstanbul Boğaz manzaralı Ottoman’s 29, 19.00 ila 04.00 saatleri arasında hizmet verecek ve haftanın yedi günü açık olacak.

Biricik’in masası

Ressam Elif Karadayı’nın klasik evlerinin yanı sıra mobilyalara da birtakım düzenlemeler yaparak oluşturduğu “Yandı, Bitti, Kül Oldu” isimli sergisi Beşiktaş ıstanbul Modern Sanatlar Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışına Mazhar Alanson ve Biricik Suden çifti de katıldı. ıkili özellikle bir yemek masasının üzerine eklenen çimlerle oluşturulmuş eseri uzun uzun inceledi. Daha sonra ise bu masanın süslenmesinin Biricik Suden tarafından yapıldığı anlaşıldı. Biricik Hanım’ın gösterdiği agresif tavır ise ortamın gerilmesine neden oldu. Mazhar Bey, eşi Biricik Suden’in bu tepkisini yumuşatmaya çalıştı.

Müstakbel eltisiyle eğlendi

Haberin Devamı

Özlem-Sinan Serter çifti ve Gökçin Serter-Ceylan Çapa çifti, geçtiğimiz hafta sonu Anjelique’de eğlendiler. Önümüzdeki yıllarda Sinan Serter’in kardeşi Gökçin Serter ile evlenmeyi düşünen Ceylan Hanım, gece kulübünde müstakbel eltisi ile bol bol dans etmeyi de ihmal etmedi. Mekânın çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan çiftler hızlıca arabalarına yöneldi.

Tarkan’dan konserlere devam

Yaz aylarını Türkiye turnesi ile geçiren Tarkan, konser serisine devam etti. ıstanbul Teknik Üniversitesi Bahar şenlikleri konseri sonrası Kültür Üniversitesi’nin bu yıl 7.  kez düzenlediği Bahar Konseri’nde sahne alan Tarkan, sempatik tavırları ve başarılı performansı ile göz doldurdu. Genç hayranlarının arasına katılıp şarkılarını seslendiren Tarkan, kıvrak figürler sergiledi.

Yazarın Tüm Yazıları