Niyet kedi tüyüne kısmet inek sütüne!

HATIRLARSANIZ baba ocağından taşınma ve bireysel yuva kurma serüvenim esnasında ev tozundan perişan olmuştum.

Haberin Devamı

3-4 hafta önce de bu alerjiye, yakın bir arkadaşımın yakışıklı kedisi “Salem” ile aynı çatı altında ama uzaktan uzağa yaşadığımız aşktan doğan alerjim eklendi. Ve ben hastanelik oldum!
Üstelik bugüne dek “Aman canım ne ev tozuyla, ne ev kedisi ile işim olur” diyen ben, gözümü Alsancak Devlet Hastanesi’nin acilinde açtım.
Hadi ev tozundan (hele taşınırken ve yerleşirken) kaçamıyor insan. “Peki be mübarek, kedi ile ne işin var?” diyebilirsiniz. Ben de olsam öyle derdim. Ama olay tamamen benim kontrolüm dışında gelişti. Anlatayım.
Arkadaşımızın evindeki yemek davetinde, birbirinden kaprissiz davetliler olarak masamızdaki yerlerimizi aldık. Bir tek ben dedim ki, “Kardeş, kedi tüyü alerjim var, balkon kapısı açık kalabilir mi?” Kimse itiraz etmedi ve yemek boyunca bende herhangi bir anormallik olmadı. Ne zaman ki yemek bitip salona geçildi, “Salem” gelip karşıma dikildi, işte o zaman koptu kıyamet.
Önce gözlerim kaşınmaya başladı. Ardından hapşırık ve öksürük krizleri birbirini izledi. Derken, gözlerimden yaşlar indi ve iki gözüm birden kapanacak derecede şişti. Tüm bunlar 4 dakika içinde olup bittiği için de misafirlerin dili tutuldu. Soğukkanlı bir hasta olarak Salem’e şöyle göz ucuyla ters bir bakış fırlatıp “Beni” dedim... “En yakın hastaneye götürün.” Sonrası malum. Hastanede yapılan iğne, verilen serum ve şaşkınlık dolu bakışlar.
İyileşir iyileşmez bir araştırmaya giriştim. Dedim ki, yok mudur bu işin acısız, ilaçsız bir çaresi? İşte, alternatif ve destekleyici bir elektofrekans tedavisi olan BİOREZONANS adını ilk o zaman duydum. Ve bu konuda pek çok yakınımı sağlığına kavuşturan BORNOVA BİOREZONANS MERKEZİ’nin yolunu tuttum.

Haberin Devamı

“Elektirik mi vereceksiniz bana doktor?”

Biorezonans terapisi frekans kontrollü bilgisayarlarla yapılıyor. Çünkü her insanın organizması farklı elektromanyetik frekanslar yayıyor. Hücreler, dokular, organlar v.s... Hepsinin kendine özgü-farklı frekansları var. Ve hep birlikte hastanın genel frekans spektrumunu belirliyorlar. Bu, hastanın bireysel frekansı. Hasta ve sağlıklı insanın frekans yapıları birbirinden farklı. Hasta insanın frekansında saklanan yabancı frekanslar (alerjenler, virüsler, bakteriler, amalgam, mycosis gibi) normal frekans düzenini bozuyor. Bu frekans düzenini bozan elektromanyetik frekanslar belirleniyor ve cihaza transfer ediliyor. Elektrotlar vücudun belli yerlerine yerleştiriliyor. Sonuç olarak da hastanın kendi frekanslarını temel alan, ağrısız, acısız, ilaçsız bir uygulama ortaya çıkıyor.
BİOREZONANS tedavisi güneş alerjisi, polen alerjisi, alerjik astım, saman nezlesi, egzema, atopik dermatit, nörodermatit, spastik kolon (İBS), kabızlık, bel-boyun ağrıları, eklem ağrıları, migren, gastrit, reflü, depresyon, panik atak, adet sancısı, obezite, kilo alma, siğil, detoks, gece altını ıslatma gibi hastalıklarda tek başına ya da klasik tıp tedavisine destek olarak ilaçlarla birlikte uygulanıyor. Hiçbir yan
etkisi yok.
İlk önce sizi saçınızdaki dökülmeden çocuklukluk hastalıklarınıza kadar lime lime sorgulayan bir yazılı teste tabi oluyorsunuz. Hemen arkasından alınan kan örneği ile yaklaşık 1 haftanın içinde neye alerjiniz olduğundan tutun da vücudunuzun neleri sindiremediğine kadar her şey bir zarf içinde önünüze geliyor. Benim sonuçlarım; inek sütü alerjisi, buğday alerjisi, polen alerjisi ve tabii ki büyük oranda kedi tüyü ve ev tozu alerjisi. Promosyon olarak da yanında bir adet maydanoz alerjisi.
İlk seans arınma terapisi ile başladı. Vücuduma birtakım elektrotlar bağlayıp bugüne dek cep telefonu ve bilgisayar yolu ile edindiğim sevgili radyasyonlarım temizlendi. Şimdi haftada bir elektrotlara bağlanıp 4 hafta sürecek seanslar boyunca da inek sütü, buğday, ev tozu, kedi ve maydanozdan uzak duracağım. Doktorum Sinan Akkurt’un söylediğine göre de bu 4 haftalık tedavi sonucunda tüm alerjenlerim vücudumu mehter marşı eşliğinde terk edecek.
Henüz yolun başındayım. Ama artık körolası alerjenlerimle yaşamak istemiyorum. Gelişmeleri ve merkezde tanıştığım hastaların tedavi hikayelerini size buradan önümüzdeki haftalarda ara ara aktaracağım. Hepinize ineksiz, buğdaysız, kedisiz, tozsuz ve maydanozsuz bir hafta dilerim.

Haberin Devamı

Not: Benim dilimin dönmediği daha ayrıntılı bilgiyi http://bornova.biorezonansmerkezi.com adresinden edinebilirsiniz.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları