Bu tarifte tereyağ ya da katı yağ kullanılmamıştır ama istenirse malzemeler eklenmeden önce bir iki kaşık yağ eritip rondadan geçirilmiş bisküvilerin üzerine dökülebilir. Hamurun donmasına ve malzemeleri tutmaya yardımcı olacaktır.<br>Bu tarif, www.cereninmutfagi.com blog yazarı Elmas Ceren Tabak'a aittir.
Son Güncelleme:
Puf tatlısı tarifi

Büyük küçük herkesin çok seveceği bir lezzet...
Yapımı için malzemeler
- 2 paket yulaflı bisküvi
- 1 paket kakaolu yulaflı bisküvi
- 1 çay bardağı Hindistan cevizi
- 1 çorba kaşığı kakao
- 2 çorba kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- Renkli pasta süsü
Puf tatlısı tarifi Nasıl yapılır?
Bisküvileri blender'da inceltin ve geniş bir kaba alın. Üzerine şeker, kakao ve Hindistan cevizi ekleyin. Sütü azar azar ekleyerek yumuşatın, tüm malzemeyi yoğurun ve toparlanabilecek şekilde bir hamur kıvamı elde edin. Küçük küçük toplar haline getirin ve pasta süslerine batırıp süt ile ıslatılmış bisküvilerin üzerine koyun.
Bir iki saat dolapta beklettikten sonra servis edebilirsiniz.