Eski tip değirmende hazırladıkları unla 25 yıldır pizza yapıyorlar
1997 yılında Avcılar’ın ilk pizzacısı olarak 25 yıl önce hizmet vermeye başlayan Değirmen Pizza, İtalyan mutfağının özel lezzetlerini misafirlerine Türk damak zevkine uygun şekilde sunuyor.
İşletme sahibi Serpil Atal, açıldıkları 1997 yılından beri amaçlarının bölge halkına kaliteli, kolay ulaşılabilir ve en lezzetli şekilde hizmet vermek olduğunu söylerken, "Temel olarak çok basit bir eylem olarak görülen yeme-içme, aslında arkasında koskoca bir tarihi ve kültürü barındırır. Biz de 25 Yıldır sürdürdüğümüz bu yolculukta farklı kültürlerden farklı yöntemlerle hazırlanan lezzetlerle bir mozaik oluşturmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
İşletmelerinde kendilerinin özel olarak eski tip değirmende hazırlattıkları unu kullanarak oluşturdukları pizza hamurunun 1997'den beri aynı tarif ile hazırlandığını belirten Atal, "Bölge halkı tarafından açıldığımız günden beri başta pizza çeşitlerimiz olmak üzere tüm ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz" diye konuştu.
Serpil Atal ayrıca, menüde yer alan yemeklerde kullanılan her ürünün özenle seçilip özel olarak üretildiği, kendi üretimleri olan pesto sos ve pizzaların yanında servis ettikleri acı sosların da müşterilerden ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.