Kütahya’da hayırlı kısmet diledi

Geçtiğimiz hafta, Güral Ailesi’ne ait Kütahya’daki Güral Harlek Hotel&Spa, İstanbul’dan gelen konuklarını ağırladı.

Konuklar arasında, Tülin Demirören, İstanbul Emniyet Genel Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah ile Ayşegül-Muharrem Toplusoy ve Sevgi-Alper Tunga çifti de vardı. İki gün boyunca yemyeşil doğada yürüyüş yapıp, otelin termal havuzunda ve spa merkezinde yaz için enerji toplayan grup, daha sonra Kütahya Porselen’in fabrikasını da gezdi. Grubu bekleyen bir diğer sürpriz ise, Hıdrallez kutlamaları oldu. Otel tarafından hazırlanan ateş etrafında sıcak şarap içen konuklar, kırmızı kağıtlara dileklerini yazarak otelin bahçesinde bulunan çam ağaçlarına astı. Öğrendiğime göre Hülya Cerrah, kızı Merve için hayırlı bir iş ve hayırlı bir kısmet dilemiş./images/100/0x0/55eaad4ef018fbb8f88fa946

Kesin dönüş

enan Doğulu, iki yıldır Los Angeles’ta yaşıyordu. İngilizcesini geliştiren, müzik ve oyunculuk alanlarında yeteneklerini artıran Doğulu, şu an İstanbul’da. Önümüzdeki hafta tekrar Los Angeles’a gidecek olan ünlü şarkıcının, bir ay sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını öğrendim. Fanta ile anlaşan Doğulu, yaz boyunca çeşitli şehirlerde 20’ye yakın konser verecek.

Baba yadigarı

Erdoğan Demirören, geçtiğimiz hafta Sevil Sabancı tarafından 2005 yılında kurulan, Türkiye’de binicilik sporunun gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan S Uluslar arası Binicilik Merkezi’nin resmi açılışındaydı. Demirören, Sevil Saban’cıyla sohbet etti.

Kavuştular

Selin Fadıllıoğlu, iki aydır sevgilisi Mehmet Çolakoğlu’ndan ayrıydı. Bu ayrılık zorunlu bir ayrılıktı. Mehmet Bey, ailesine ait Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) işleri için Londra’ya gitmişti. Geçtiğimiz hafta yurda dönen Çolakoğlu, sevgilisi Selin Fadıllıoğlu’yla birlikte İstinye’deki Borusan’da yapılan Yıldırım Mayruk defilesini izledi.

Öğrendiklerini gösterme fırsatı

Elif Dürüst, Şirin Yalçın, İskender Savaşır, Zeynep Koçak ve Oya Fidanoğlu tarafından kurulan, edebiyat, müzik, felsefe, psikoloji, tarih, fotoğraf, resim, spor, psikiyatri, arkeoloji gibi başlıklar altında seminerler düzenleyen Aralık Derneği, İsmail Acar öğrencilerine bir sürpriz yapıyor. Aralık Derneği’nde İsmail Acar ile beraber resim sanatının inceliklerini öğrenip, kendi içlerindeki ressamı keşfetme fırsatı yakalayan öğrenciler, sene sonunda eserlerini sergileme fırsatı da bulacak. "Çeşitlemeler" adı verilen resim sergisinde, "Bir Desen Atölyesi" seminerine katılan 23 öğrencinin İsmail Acar’dan öğrendikleri tekniklerle yaptığı resimler yer alacak.

Çocuklar için

Doğuş Otomotiv’in "Trafik Hayattır" sloganıyla hayata geçirdiği trafik haftası etkinliklerinin 2006 yılındaki ilk adımı "Trafik Temalı Rap Yarışması" olmuştu. Yarışmanın finali Trafik ve Karayolları Güvenliği Haftası’nın ilk günü Refresh The Venue/Maslak’da Doğuş Çocuk ve Hüptrik’in işbirliğiyle gerçekleştirildi. Sahnede trafik konulu rap şarkılarını seslendiren çocuklara, aralarında Ercan Saatçi, Yunus Günçe, Hıncal Uluç, Ruhat Mengi ve Tülin Şahin gibi birçok ismin bulunduğu ünlüler destek verdi.

Ücretsiz masaj

Golden Key Otelleri, özel Anneler Günü programı hazırladı. Bördübet, Bodrum ve Marmaris Hisarönü’ndeki Golden Key Otelleri’nin büyülü ortamında, çiçeklerle karşılanacak annelere konaklama fiyatlarında indirim yapılacak, 0-12 yaş arası çocuklardan ise ücret alınmayacak. Ayrıca, Bördübet Otel Spa’sında ücretsiz cilt bakımı ya da masaj yaptırabilecekler.

Onlara özel

Richmond Nua Wellness Spa, annenizle tek bir gün yerine bir hafta sonu geçirmeniz için bir fırsat sunuyor. 14 Mayıs’ta başlayacak olan özel programda, annenize alacağınız hediye sertifikasıyla Richmond Nua Wellness Spa’sından yararlanmak mümkün.

Tatil zamanı

Sheraton Çeşme, 19 Mayıs tatilinde özel fırsatlar sunuyor. Family Suite ve deniz manzaralı odalarda tatilini geçirmek isteyenler 3 gece-4 gün iki kişilik konaklamalarda kişi başı fiyatı sadece 327 YTL ödeyecek.
Yazarın Tüm Yazıları