Kahveci güzeli

Ivana Sert, Teşvikiye’deki mağazasında hem elbise hem de çay-kahve satacak.

Haberin Devamı

Ivana Sert, geçtiğimiz yıllarda Teşvikiye-Atiye Sokak’ta kendi adını taşıyan bir mağaza açmıştı. Sokak daha sonra trafiğe kapanmış ve orada birçok kafe, bar, restoran faaliyet göstermeye başlamıştı.
Kendi tasarladığı kıyafetleri sattığı mağazada umduğunu bulamayan Sert, daha sonra kafe açacağını açıkladı hatta mağazasının önüne masa sandalye atıp gazetecilere poz verdi. Ancak mağazanın bulunduğu apartmanın yönetimi, ortak kullanım alanı için kira ödemediğini öne sürerek Ivana Sert’i mahkemeye verdi, mağazayı boşaltmasını istedi.
Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde mağazayı tadilata soktu. Mağazasında çay-kahve satışı yapmaya karar veren Sert, aynı sokakta hizmet veren mekânların işletmecileriyle de fikir alışverişi yaptı.
Mağazası Teşvikiye Camii’nin hemen karşısında bulunduğu için içki satışı yapamayacak olan Sert, çay-kahvenin yanında atıştırmalık yiyecekler de ikram edecek...

Dostlarla kutlama

Haberin Devamı

Güral Porselen’in sahibi Erkan Güral, eşi Yelda Güral’ın yaş günü için sürpriz bir kutlama yaptı. İstinye Park’taki Masa’da gerçekleşen kutlamaya Nesrin Ercan ile ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker ve eşi Birgül Gerçeker de katıldı.

Kuaförden kupa

Ünlü kuaför Erdem Kıramer, yarın Kemer Golf&Country Club’da düzenlenecek golf turnuvasına ev sahipliği yapacak. Ana sponsorluğunu Aveda’nın üstlendiği Erdem Kıramer Kaptanlık Kupası’na katılacak iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim, bir yandan spor yapacak bir yandan da doğayla baş başa keyifli bir gün geçirecek.

Martı İstanbul’a kondu

Martı Grubu’nun ilk şehir oteli Martı İstanbul Hotel, Talimhane’de açıldı. Martı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin’in ev sahipliği yaptığı açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Baharatlı lezzetler

Mutfakta Erkek Var adlı kitabıyla adından söz ettiren Milliyet Hafta Sonu Ekleri Genel Yayın Yönetmeni Deniz Alphan, MSA’da baharatlı yemeklerin ön plana çıktığı bir workshop düzenledi. Ülker Ducros baharatlarıyla hazırlanan yemekler, Yıldız Holding’in ortağı McCormick’in her sene yayınladığı ve senenin lezzet trendlerini paylaştığı Flavor Forecast’teki 6 trendden esinlenerek pişirildi.

Denizde spor ve eğlence

Haberin Devamı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz ile Aydın Samanlı’nın ortağı olduğu Elio, Amerika’da başlayan ve en popüler powerboat organizasyonlarından biri olan ‘Powerboat Rally’ye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de ilk kez İstanbul Offshore Kulübü tarafından organize edilen ‘Elio Powerboat Rally’, bugün heyecanı seven sürat teknesi sahibi ve deniz tutkunlarını ağırlayacak. 40 knot ve üzerinde hız yapan teknelerin katılacağı ralli, Ataköy Marina Park’tan start alacak, Dodo Balık-Tuzla, Elio Sedef Restoran, Tavşan Adası, Big Chef’s Tarabya’da devam edecek ve Ataköy Elio Marina Park’ta son bulacak. Birinci gelen teknenin sahibine Karun Kıraç’ın sahibi olduğu Karun Jewellery tarafından pırlanta ve safir taşlardan oluşan bir kolye hediye edilecek.

Tamirane’de caz

Haberin Devamı

Tamirane’nin yemyeşil bahçesinde düzenlenen ve müzikseverler için bir pazar klasiği haline gelen Morning Jazz Sessions etkinliği, yarın İmer Demirer Quartet’i ağırlıyor. Ekipte caz müziğin önemli trompetçilerinden İmer Demirer’e klavyede Serkan Özyılmaz, davulda Cem Aksel ve kontrbasta Matt Hall eşlik ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları