İstanbul’da eğlencenin yeni üyesi

Kuruçeşme’de daha önce Zihni ile Blackk’e ev sahipliği yapan adreste Members (Üye) adlı bir gece kulübü açıldı.

Haberin Devamı

Eski Kocaeli Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in oğlu Mustafa Sirmen’in ortağı olduğu Eat&More Grup’un Levendiz Rum Meyhanesi ve Albüm ile birlikte işletmesini üstlendiği Members, aralarında Eran Tapan, Murat Cevahir, Melda Tuna’nın da olduğu iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı bir açılışla İstanbul gecelerine merhaba dedi. Dans gösterileriyle renklenen açılış Members’ın müzik direktörlüğünü yapan DJ Doğuş Çabakçor’un performansı ile geç saatlere kadar sürdü. Pazar-pazartesi hariç 5 gün, 22.00 ile 04.00 saatleri arası açık olacak Members, Tükçe müzik eşliğinde eğlenceye alternatif bir adres olacak gibi görünüyor.

Biberli geceler

İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki Biber Bar, yeniden hizmete girdi. Biber Bar’ı Emre Ergani’den devralarak yeme, içme ve eğlence dünyasına giren işadamı Onur Alp, Bebek’teki adreslerinin de en kısa sürede yeniden müdavimlerine hizmet vereceğini söylerken, bu sektörde daha birçok yatırım yapacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Cadılar Bayramı’nı kutladılar

Amerika ve Avrupa’da her yıl 31 Ekim’de kutlanan, Cadılar Bayramı için Türkiye’de de birçok mekan özel parti organize etti. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de bu partilere büyük ilgi gösterdi. Ünlü isimler, Cadılar Bayramı’na özel giydikleri kostümleriyle çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı.

Cahide’de cümbüş var

Bu yıl Cahide Cümbüş adıyla eğlence sezonunu açan İzzet Çapa, salı günleri canlı müzik gecelerine başlıyor. Doğum günü ve bekarlığa veda gibi özel kutlamaların değişmez adresi olan Cahide Cümbüş’te 5 ve 12 Kasım’da Linet sahne alacak. Şarkıcı, poptan alaturkaya uzanan geniş repertuvarıyla konuklarına müzik ziyafeti yaşatacak.

Akustik Band Geceleri

Osmanbey’deki Lasagrada Hotel İstanbul’da “Akustik Band Geceleri” başlıyor. Her cumartesi günü farklı bir ismin performans sergileyeceği Akustik Band Geceleri’nin ilk konuğu Demet Sağıroğlu.

Yazarın Tüm Yazıları