İlk imza gününde izdiham

Son günlerde Asena ile yaşadığı tartışmalar yüzünden gündemden hiç düşmeyen İbrahim Tatlıses, 25 yıllık sanat hayatında ilk kez bir imza gününe katıldı.

Sanatçı, önceki gün Olivium Outlet Merkezi’nde hayranlarıyla hem sohbet etme imkanı buldu hem de onlara yeni albümünü imzaladı. Ancak Tatlıses’i görmek için 5 bin kişinin alışveriş merkezine akın etmesi, izdihama yol açtı. 200 koruma tarafından güvenlik önlemleri alınan günde Tatlıses ‘İlk defa bir imza günü yapıyorum. Bazı arkadaşlarım imza günleri düzenliyordu, onları kıskandım ve biz de imza günü yapalım dedim’ dedi. Tatlıses, imza dağıtmak yerine hayranlarının kollarına yanında getirdiği kaşeyi bastı (küçük fotoğraf).

Bu kez protokole oynadılar

Şener Şen, Meltem Cumbul, Mirkelam gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Mucizeler Komedisi’ adlı müzikalin Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen galasına, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Spor Kulübü eski Başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş eski Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu, Demet Akbağ, Rasim Öztekin, Gencay Gürün, Haldun Dormen, Pakize Suda, Abdülrahim Albayrak, Birol Güven gibi isimler katıldı. Mustafa Kemal Merkezi’nin resmi açılışının da yapıldığı gala gecesinde, açılış kurdelesini Deniz Baykal, Kadir Topbaş, İsmail Ünal ve Yusuf Namoğlu birlikte kesti.

Yeni yaşını kutladı

‘Yağmur Zamanı’ adlı dizide Tamer Karadağlı ile başrolü paylaşan Azra Akın, 23’üncü doğum gününü geçtiğimiz gece kutladı. Yeni yaşını önce dizi tanıtımında, ardından kendisine sponsor olan Houses&Apartment Hotel’de, son olarak Mio Restaurant’ta kutlayan Akın’ın doğum gününde sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile Karadağlı da vardı.

Sakın yanlış anlamayın

Gamze Özçelik, Emre Altuğ, Teoman, Bilge Öztürk ve Selma Merter, geçtiğimiz gece hep birlikte Beyoğlu’ndaki Mojo adlı bara gitti. Sabah 05.00’e kadar süren eğlencenin sonunda mekandan ayrılan Özçelik, sevgilisi Okan Yalabık’ın neden yanlarında bulunmadığı sorusu üzerine ‘Okan, İzmir’de turnede... Yanlış bir şey yazmayın. O da çok gelmek istedi ama gelemedi. Bilgisi var’ dedi. Bu arada Teoman’la sevgilisi Selma Merter de mekanı ayrı ayrı terk ederek birlikte görüntü vermemeye çalıştı.

Aşk artık yasak

Ümit Davala ve İbrahim Çapan’la yaşadığı aşklarla adı gündeme gelen Başak Şahin’e ajansından aşk yasağı geldi! Talip Demir’in sahip olduğu TDR Ajans’la dört yıllık anlaşma imzalayan Şahin’in sözleşmesine dört yıl boyunca ünlü ve medyatik bir isimle aşk yaşamama maddesi konuldu.
Yazarın Tüm Yazıları