Gelinim Mutfakta 6 Mart tarihli bölümüyle haftayı ortaladı. Haftanın finaline doğru rekabet dozunun arttığı Gelinim Mutfakta'nın 253. bölümünde hem gelinler hem de kayınvalideler arasında sesler zaman zaman yükseldi. Gün sonunda ise puan durumu heyecanı yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta'da gün birincisi (6 Mart) kim oldu? İşte çeyrek altının kazananı
#Gelinim MutfaktaTurpa benzer bir dokusu olan yer elması, farklı şekillerde tüketilebiliyor. A ve B vitamin deposu olan bu lezzetin özellikle zeytinyağlı tarifi, çok seviliyor. Peki, yer elması nasıl pişirilir? İşte, zeytinyağlı yer elması tarifi
#Yer Elması Nasıl Pişirilirİzmir denince, Ege denince hele hele zeytinyağı denince önce onun soyadı ile birlikte adı gelir herkesin aklına: Ahmet Güzelyağdöken. Herkes ortalıklarda gurme çığırtkanlığı yaparken, onun tecrübesine dayalı sakinliği ve olgunluğu ilham verici nitelikte. “Malzeme önemli” diyor, “Ege kıymetli” diyor, “Zeytinyağı olmazsa olmaz” diyor ve daha bir çok şey diyor... Her cumartesi %100 İlham Veren Sohbetler’imin ilk konuğu Ahmet Güzelyağdöken’le tadı damağınızda kalacak bir söyleşiyle sizleri baş başa bırakıyorum...
#1Saray Pastaneleri’nin sahibi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda buluştuk. Sabah yediği bir elmayla akşam yemeğine kadar idare ediyormuş, buluşmamız bahane oldu, o sayede öğle yemeği yedi.