Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. Tost pasta tarifini en güzel hazırlayarak kayınvalidelerden yüksek puan alan bir yarışmacı çeyrek altını yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 4 Ocak 2023 Çarşamba...
#Gelinim MutfaktaGelinim Mutfakta tost pasta tarifi günün aranan lezzetleri arasında yer alıyor. Pratik bir tatlı sunumu arayışında olanlara lezzetli bir alternatif sunan tost pasta, dilediğiniz meyvelerle hazırlanabiliyor. Peki, Gelinim Mutfakta tost pasta nasıl yapılır? İşte, evde kolay tost pasta tarifi ve malzemeleri...
#Tost PastaGelinim Mutfakta club burger tarifi ile günün öne çıkan yemekleri arasında yer alıyor. Kolay malzemeleri ve pratik sunumunun yanı sıra lezzetiyle de herkesin çok seveceği club burger (kulüp burger) tarifi, malzemeleri ve yapım aşamaları hemen aşağıda...
#Gelinim Mutfakta Club Burger TarifiTürkiye’ye gelen yabancılar yemeye doyamıyor, yurtdışına giden Türkler en çok onları özlüyor. Döneri, kebabı, çiğköftesi, lahmacunu bir yanda, kuru fasulyesi, mantısı, karnıyarığı öbür yanda… Her biri başlı başına ülkeyi sevme sebebi... Peki en iyisi hangisi? Hurriyet.com.tr okurlarına sorduk. Oylamaya 45 bin kişi katıldı, birinci yaprak sarma oldu. Bununla yetinmedik, yemek yazarlarımız Mehmet Yaşin ve Vedat Milor’dan favorileri öğrendik, Türkiye’nin önde gelen şeflerinden görüşlerini aldık. Yemeksepeti.com rakamlarına baktık. Akademisyenlerden, yemek yazarlarından Türk mutfağını neyin özel kıldığını öğrenmeye çalıştık. İşte Hürriyet Pazar’ın dev yemek dosyası…
#ÇiğköfteTanıdığım en özgüveni yüksek kadınlardan biri. Ben bu hayata haz almak için geldim, diyerek yaşıyor sanki. Haz alırken bir taraftan haz dağıtmayı ihmal etmiyor. Şahane bir aşçı olduğunu belki biliyorsunuz; peki bu özelliğini sarayda cariye olan anneannesinden aldığını biliyor muydunuz? Hatta diyebiliriz ki, uzun yıllardır kafasında olanı gerçekleştiriyor, TürkMax’te bir yemek programı yapıyor. Serra Yılmaz’la yalnızca yemek üzerine bir röportaj yaptık.
Savaş Ertunç ve Tarık Bayazıt İstanbul’daki Changa Restaurant’ın ortakları. Farklı mesleklerden gelen ve birkaç sene evvel işlerini güçlerini bırakıp füzyon restoran Changa’yı açan Ertunç ve Bayazıt, son beş yıldır üç günü geçen tatil yapamamışlar.