Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterine hayat veren Bilal Yiğit Koçak’ın dizide devam edip etmediği izleyiciler tarafından merak ediliyor. ATV ekranlarından izleyiciyle buluşan yapımda sezon başında bazı oyuncular ile yollar ayrılmıştı. Dizinin son bölümünde Ömer karakterine hayat veren Bilal Yiğit Koçak’ın su dolu havuzun içine elleri bağlı bir şekilde atılması izleyicilerde kafa karışıklığına sebep oldu. Peki Kardeşlerim Ömer öldü mü, diziden ayrılıyor mu? İşte, merak edilen sorunun yanıtı…
#Kardeşlerim Ömer Diziden Ayrılıyor MuMichelin değerlendirmeleriyle ilgili eleştirim, tavsiye listesinde olması gereken bazı restoranların Bib Gourmand’da, Bib Gourmand’da olması gerekenlerin tavsiye listesinde olması… Önümüzdeki senelerde Bodrum’dan Atgeç, İstanbul’dan Asmalı Cavit gibi meyhanelerin; Adana Ocakbaşı ve Zübeyir gibi kebapçıların, Basta! Neo Bistro, Nazende gibi şef lokantalarının girmesi temennim.
#Somer SivrioğluP harfinden sonra gelen R, alfabemizin 21. harfidir. Matematikte gerçek sayıların sembolü olan R harfi, fizikte de direnç sembolü olarak kullanılır. R harfi ile başlayan hayvan, şehir, ülke, isim, eşya, bitki, çiçek, meyve, kuş ve ünlü (artist) isimleri nelerdir? İşte, tüm detaylar.
#R Harfi İle Başlayan İsimlerSanat camiasının ve sektörün önemli şeflerinden, MasterChef’le televizyonlarda izlediğimiz, benim de uzun yıllardır arkadaşlığından büyük keyif aldığım Suna Aydın’la Cadde 75 Otel’de bir araya geldik. Başarılı şef Aydın’la Cadde 75 Otel’in sahibi İbrahim Argun’un da eşlik ettiği keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
#1TRT 1'in Ramazan ayına özel yayınladığı, tarihi ve mistik Mavera dizisi hafta içi her gün izleyicileriyle buluşuyor. Mavera'ya yolculuk dizisi oyuncu kadrosuyla olduğu kadar çekim yerleriyle de dikkat çekiyor. Peki, Mavera dizisi nerede çekiliyor, hangi dönemi anlatıyor?
#Mavera Dizisi Nerede Çekiliyor34 yaşındaki Reyhan Aktar, Diyarbakır’ın yeme içme sektörünün kadın patronlarından, aynı zamanda Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD) Başkanı. Her gün 10 bin kişiye yemek hizmeti veren bir yemek fabrikası olan Reyhan Aktar, “İnşaat sektöründe şantiyede çalıştım. Sonra kendi işime yöneldim. Diyarbakır’ın en büyük yemek fabrikasını kurdum” diyor.
#Reyhan AktarHafta sonu gezilerine bayılıyorum. Giderken hep bir heyecan, dönerken hep bir motivasyon. Bu hafta sonu ise rotamızı Güneydoğu'ya, Gaziantep'e çevirdik. Bu sefer her şey yemek üzerine kurulu. Müze gezer gibi yemek yerlerini geziyoruz. Her şeyin tabii ki bir bedeli var, dönerken artı 2 kiloyla dönüyorum.
#Gaziantep Mutfağıİş dünyası örgütlerinin yönetimindeki kadın sayısının azlığı tartışma konusu olurken, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) bu fotoğrafı tersine çevirdi. Kısa süre önce TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gelen Orhan Turan göreve gelir gelmez kadın temsil oranının arttırılması için atağa geçti ve ilk kez TÜRKONFED yönetimine 9 kadın girdi.
#TÜRKONFED'Türkiye'de mutfağı en iyi olan şehir deyince aklınıza neresi gelir?' diye bir soru sorulsa sanırım bir çok kişi Gaziantep cevabını verir. Öyle bir şehir ki, Gaziantep'in tarihi güzellikleri, müzelerinin önüne geçmiş yemekleri... Katmerden yuvalamaya, kebaptan baklavasına bir çok detay var. Gaziantep'i hâlâ görmediyseniz, yemeklerini tatmadıysanız hayatınızda büyük bir eksik var demektir. Gaziantep, gastronomi dalında Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) “Yaratıcı Şehirler Ağı”na giren Türkiye’deki iki şehirden biridir.
#Gaziantep