Karpuz yaz aylarının en sevilen meyvelerinden. Çoğunluğu sudan oluşan yapısı, tatlıları aratmayan lezzeti ile karpuz sevmeyen var mı? Peki ya kavuna ne demeli? Mis gibi kokusuyla kahvaltıya da akşam yemeğine de yakışan kavun yaz akşamlarını renklendirmiyor mu? Sizin için kavun ve karpuzla yapabileceğiniz nefis tarifler derledik. Dondurmadan smoothie’ye dondurmadan salataya çeşit çeşit tariflerimiz huzurlarınızda…
#Kavunlu TariflerKarpuz yaz aylarının en sevilen meyvelerinden. Çoğunluğu sudan oluşan yapısı, tatlıları aratmayan lezzeti ile karpuz sevmeyen var mı? Peki ya kavuna ne demeli? Mis gibi kokusuyla kahvaltıya da akşam yemeğine de yakışan kavun yaz akşamlarını renklendirmiyor mu? Sizin için kavun ve karpuzla yapabileceğiniz nefis tarifler derledik. Dondurmadan smoothie’ye çeşit çeşit tariflerimiz huzurlarınızda…
#Kavunlu TariflerYaz aylarının vazgeçilmezleri kavun ve karpuzu sofralarımıza konuk etmek için artık vakit daraldı. Tezgâhları süsleyen son turfandalarla yapabileceğimiz hem serinleten hem de doyuran pek çok yemek mevcut. Şefler Altuğ Tezer ve Nur Aktı’dan kavunlu-karpuzlu ferahlatıcı ve leziz tarifler aldık.
#Karpuzİlkini 2014’te yayımladıkları ‘İçindekiler’ kitabının ikincisini çıkaran Cemre Torun ve Begüm Yaramancı, bu kitapta da doğru malzemenin peşine düşüyor. ‘İçindekiler 2’ için “Modern ev mutfağına yönelik malzemeyle İstanbul’un buluştuğu bir yemek kitabı” diyen yazarlar 150’nin üzerinde tarif, farklı fikirler, Anadolu’nun malzemeleri ve ipuçlarıyla maceraya, yeniliğe açık şehirlileri mutfağa davet ediyor.
#Gazetehaberleri