MasterChef eleme adayı kim oldu sorusu yanıt buldu. MasterChef All Star'da bu haftanın 7. eleme adayı dün akşam belli oldu. MasterChef’te haftanın son eleme adayının belirlenmesi için yarışmacılar bugün tezgah başına geçti. Yarışmacıları bekleyen sürpriz ise herkesi şaşkına çevirdi. Eleme potasının belirlenmesi için bugün iki aşamalı oyun oynandı. İlk etapta Kilis’in meşhur ustalarından olan İzzet Usta’nın Kilis Tava tarifini yapmaya çalışan yarışmacılar ikinci etapta ise yaratıcılıklarını konuşturdu. Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in tabak değerlendirmelerinin ardından eleme potasında yer alacak 7 isim belli olacak. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında oynanan oyunların ardından iddialı isimler potada yer almıştı. Yaratıcılık etabında değerlendirmeler başladı. Peki MasterChef bugün eleme adayı kim oldu? MasterChef’te 7. eleme adayı kim? İşte, TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef All Star’da eleme potasındaki isimler…
#Masterchef Eleme Adayı Kim OlduMasterChef’e konuk olan isimler arasında bir yenisini daha ekleniyor. Bugün yayınlanacak yeni bölümün fragmanında yer alan İzzet Canözer, Kilis’te yaptığı lezzetli yemeklerle tanınıyor. Yerli ve yabancı turistlerin oldukça ilgi gösterdiği “İzzet Usta” Kilis’e özel olarak hazırlanan Kilis Tava yemeğini herkese tanıtıyor. MasterChef izleyenleri ise All Star’a konuk olacak ismin hayatını ve yaşantısını merak ediyor. Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan Kilis Tavayı lezzet tutkunlarıyla buluşturan İzzet Canözer, düzenlenen birçok etkinlikte ödül aldı. Peki İzzet Canözer kimdir? MasterChef All Star’a konuk olan İzzet Usta kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, detaylar…
#MasterchefEkranların sevilen yarışma programı MasterChef’te yapılan Kilis tava yapılışı ve malzemeleri ekran karşısındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Sevilen yarışmanın 19 Ağustos Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüne İzzet Canözer katıldı. İzzet Usta, dokunulmazlık oyununda yarışmacıların yapması için Kilis tava yemeğinin püf noktalarını anlattı. Peki, Kilis tava nasıl yapılır? İşte MasterChef Kilis tava tarifi ve yapılışı!
#Masterchefİncecik dilimlenmiş patlıcanların üzerine biber, soğan ve baharatla zırhlanmış et... Tepsinin kenarlarına bolca domates ve arpacık soğanı... Taş fırında pişirilen Kilis tava, açık ara en sevdiğim tepsi kebabı! Ben üzerine patates püresi de koyuyorum, kebabın yağları püreyle birleşiyor. Bu yüzden çok linç yedim ama gelenekseli iyi öğrenip ona kendi dokunuşlarımı katmaya devam edeceğim. Çünkü ülkenin gastronomisini yeniliğe kapalı ve tutucu yaklaşımlar değil, değişimden ve gelişimden korkmayan deliler kurtaracak.
#GastronomiAntalya’da buluştuk. Kendi otelinde. Adı Spice. Dubai’deki otelleri andırıyor. Bizzat elleriyle döşemiş. Ne ararsan var, Fas işi, Hint işi, Diyarbakır işi, avlular, altın varaklar, göz alıcı renkler, morlar, yeşiller...
Gösteri dünyasındaki aşkları ve evlilikleri bilirsiniz.. Bir anda saman alevi gibi parlar ama sonra aynı şekilde biter... Özetle bu pırıltılı dünyada aşklar ve evlilikler kısa süreli olur genelde. Hatta kimi zaman eski eşler kelimenin tam anlamıyla birer düşmana bile dönüşebilir.
#En Uzun Süre Evli Kalan Ünlü ÇiftlerTürkiye’nin en prestijli ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri yarım asrı devirdi! Bu yıl 50’ncisi düzenlenen görkemli tören, yıldız isimleri bir araya getirdi. Gecenin sürprizi ise Yeşilçam’ın duayenlerine verilen 50. yıl özel ödülleriydi. Aynı sahnede buluşan Türk sinemasının ustaları, dakikalarca ayakta alkışlandı.
#Pantene Altın Kelebek Ödülleri11 Aralık 2004’te kurulan İstanbul Modern, 20. yaşını kutluyor. Kuruluşundan bugüne kadar 10 milyon ziyaretçiyi ağırlayan, 1 milyonu aşkın çocuk ve genci ücretsiz sanat eğitimleriyle buluşturan İstanbul Modern, 20. yılını rekor ziyaretçi sayıları ve prestijli ödüllerle tamamlıyor.
#İstanbul ModernSinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 50'nci kez düzenlendi. Dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen görkemli törene ünlü isimler akın etti.
#50. Pantene Altın Kelebek ÖdülleriKaradeniz, yüksek dağları, zengin kültürel mirası, taş evleri ve misafirperver halkıyla her mevsim farklı bir hikâye anlatıyor. Ancak sonbaharda olağanüstü manzaralarıyla adeta başka bir dünyaya dönüşüyor. CNN Travel editörleri, Bolu’dan Artvin’e kadar uzanan bölgede, tam da şu sıralar keşfe çıkılacak 5 noktaya değinerek güzel bir rota hazırladı. İşte güz mevsiminin bölgede en çok yakıştığı adresler...
#SeyahatSanatçı Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazında Mazhar Alanson, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, evlat acısının çok zor olduğunu belirterek, "Evlat sahibi olanınız varsa bilirsiniz. Yani söyleyecek pek söz yok, ifade edilecek şeyler değil." dedi.
#Mazhar AlansonMuhtemelen yaşanan en sıcak yaz mevsimi olarak tarihe geçecek haziran ve temmuz aylarında çoğunluğu arabayla batıdan doğuya kuzeyden güneye seyahat ederken içimi ferahlatan en önemli şey ülkemizin muhteşem doğasının yanı sıra, ziyaret ettiğim kentlerdeki karşılaştığım yaptıklarıyla gurur duyduğum insanlardı. Onlar olmasa her geçen gün betonlaşmaya kurban verdiğimiz kentler, tatil beldeleri ve restoran sektöründeki baş edilemez boyutlara yükselen fiyat artışlarının yarattığı ruh haliyle bu yazı bambaşka bir yazı olurdu. Her biri için iyi ki var diyelim...
#Müge AkgünHürriyet Gazetesi İstihbarat Servisi'nde 20 Şubat 1978'de stajyer olarak işe başlayan ve son 3 buçuk yıldır Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü olarak görev yapan Celal Korkut, yarım asrı bulan çalışma hayatına veda etti. Birçok ismi sektöre kazandıran, sayısız başarıya imza atan Korkut için veda töreni düzenlendi. Gazeteciliğin duayen isimlerinden biri olarak bilinen ve bu nedenle 'Big Chef' olarak adlandırılan Celal Korkut, "Hürriyet, bana okul, yuva ve aile oldu. 43 yıl boyunca çalıştığım Hürriyet ile büyüdüm, bugünlere geldim. 3,5 yıl önce DHA Genel Müdürlüğü görevine gelince, 'Yeniden başlamaktan korkma. Bu sefer sıfırdan değil, tecrübelerinle başlıyorsun' dedim. DHA'da 3,5 yıl içinde çok güzel gelişmeler yaşadık. Bugünden sonra ailemle ve torunlarımla daha mutlu zamanlar geçirmeyi planlıyorum" ifadelerini kullandı.
#Celal KorkutHürriyet Gazetesi İstihbarat Servisi'nde 20 Şubat 1978'de stajyer olarak işe başlayan ve son 3 buçuk yıldır Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü olarak görev yapan Celal Korkut, yarım asrı bulan çalışma hayatına veda etti. Birçok ismi sektöre kazandıran, sayısız başarıya imza atan Korkut için veda töreni düzenlendi. Gazeteciliğin duayen isimlerinden biri olarak bilinen ve bu nedenle 'Big Chef' olarak adlandırılan Celal Korkut, "Hürriyet, bana okul, yuva ve aile oldu. 43 yıl boyunca çalıştığım Hürriyet ile büyüdüm, bugünlere geldim. 3,5 yıl önce DHA Genel Müdürlüğü görevine gelince, 'Yeniden başlamaktan korkma. Bu sefer sıfırdan değil, tecrübelerinle başlıyorsun' dedim. DHA'da 3,5 yıl içinde çok güzel gelişmeler yaşadık. Bugünden sonra ailemle ve torunlarımla daha mutlu zamanlar geçirmeyi planlıyorum" ifadelerini kullandı.
#Celal KorkutKKTC’de Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı’na katılan Ediz Hun, Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti, yok artık” diyen usta oyuncu, o yıllardan geriye az sayıda sanatçı kaldığını söyledi: “Bizden sonra kimse kalmayacak.”
#Ediz Hun