Şef Şerife Aksoy, Beykoz’daki çiftliğinde sebze-meyvesini kendi yetiştiriyor, ‘sıfır atık’ felsefesinin izinde gübresine varıncaya kadar kendi üretiyor. ‘à la Şerife’ adlı yeni yemek programına başlayan Aksoy’u çiftliğinde ziyaret ettik, sağlıklı bir mutfağın izini sürdük.
#Şef Şerife AksoyÇocukluğunda yemek yedirebilmek için ailesinin peşinde koştuğu Metin Akpınar yıllarla birlikte hormonal dengesinin geliştiğini ve hızla kilo aldığını söyledi. Ünlü sanatçı her şeyi fazla fazla yediğinin altını çiziyor ve parayla yemek arasındaki ilişkiye dikkat çekiyor: Gurme değilim ama damak zevkim gelişmiştir. Yemek yeme işi paraya da bağlıdır. Parayı kazandıktan sonra iyi yerde yemek yersiniz