Kabak, patlıcan, biber... Yazın lezzetli kızartmalar soframızdan eksik olmuyor. Peki, enginar kalbini veya zeytini kızartmayı hiç denediniz mi? İsterseniz eşlikçi, isterseniz ana yemek olarak... Şef Emre Şen’den alışılmışın dışında, farklı kızartma tarifleri aldık.
#Yemek TarifiRakımı denizle yeksan, ama havası bin beş yüz... İstanbul’un gözde zıpırı, Dersaadet’in eski kaşarı Karaköy’de, hafta geçmiyor ki yeni bir kapı açılmasın, “pek yakında” dedikoduları kulakları aşındırmasın. Yaşını almamış Ops, Unter, Karabatak, Külah, Bank çoktan eskidi. Buyrun en körpesinden, en tazesineden yeni rıhtım güzelleri
İtalyan mutfağının en popüler lezzetlerinden olan pizza, kendini Türklere de sevdirdi. Pide ve lahmacun geleneğimize rağmen pizzayı bağrımıza bastık, kendi damak tadımıza uydurduk. Zaten pizza da girdiği her sofraya ve ortama kolay uyum sağlayan bir yiyecek. Hızlı karın doyurmalara da, şık yemek masalarına da yakışıyor.