Bir Baba Hindu, tekrar ekranlarda izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın üstlendiği film Hintli bir yoga öğretmeni ve mafya babasının aşkına odaklanıyor. 2016 yapımı film, eğlenceli sahneleriyle ekran başındakilere keyifli zaman geçirtecek. Peki Bir Baba Hindu konusu nedir, ne zaman çekildi? İşte Bir Baba Hindu filmi oyuncuları...
#Bir Baba Hindu KonusuBaşarılı oyuncu Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini üstlendiği ve aynı zamanda başrollerinde yer aldığı Bir Baba Hindu filmi bu akşam ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor. 2016 yapımı yerli komedi filmi Bir Baba Hindu hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Bir Baba Hindu nerede çekildi? İşte, Bir Baba Hindu oyuncuları ve konusu...
#Bir Baba HinduYönetmenliğini ve senaryosunu ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın üstlendiği Bir Baba Hindu filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Televizyon ekranlarında yayınlanacak olan film, 2016 yılında oldukça geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Peki, Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte Bir Baba Hindu oyuncuları ve merak edilenler...
#Bir Baba Hindu FilmiBir Baba Hindu, 2016 yapımı bir Türk komedi filmidir. Filmin senaristi ve yönetmeni Sermiyan Midyat'tır. Hint filmlerinden esinlenilen Bir Baba Hindu filminin büyük bir kısmı Hindistan’da çekildi. Peki, Bir Baba Hindu filminin oyuncuları kimler?
#Bir Baba Hindu FilmiÇok sevdiği karısı doğum yaparken öldükten sonra onun son isteğini yerine getirmek üzere Tac Mahal’i yaptıran Şah Cihan’ın ömrünün son yıllarını Agra Kalesi’nde hapis yatarak geçiriyor. İşin daha da ilginci Şah Cihan’ı hapse attıran kişi doğarken annesinin ölümüne neden olan oğlu!
#HINDISTANÇok sevdiği karısı doğum yaparken öldükten sonra onun son isteğini yerine getirmek üzere Tac Mahal’i yaptıran Şah Cihan’ın ömrünün son yıllarını Agra Kalesi’nde hapis yatarak geçiriyor. İşin daha da ilginci Şah Cihan’ı hapse attıran kişi doğarken annesinin ölümüne neden olan oğlu!
#Hindistan Gezi YazısıTim Burton imzalı ‘Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları’, bir yetimhanenin aykırı üyeleri üzerinden anlattığı hikâyesiyle birçok yapımı çağrıştırdığı gibi zaman döngüsüne olan vurgusuyla da ‘Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden’i hatırlatıyor. Film, izlenmesi zevkli olsa da yönetmeni adına yeni bir şey sunmuyor.
#Uğur VardanVikas Swarup (46), yarın uyanacak, her zaman olduğu gibi Güney Afrika’nın Pretoria kentindeki Hindistan elçiliğine gidecek, yardımcı elçi olarak masasına yığılmış dosyaları inceleyecek. Ama o sıradan bir diplomat değil. Yazdığı hikayeden çekilen "Milyoner" (Slumdog Millionaire) filmi, aylardır bütün dünyada bir efsane. Geçen hafta 8 Oscar ödülü de aldı. Anlattığı varoşlarının aksine, avukatlardan oluşan hali vakti yerinde bir ailenin mensubu. 1987’den beri diplomat. Üstelik ilk yurtdışı görevini de Ankara’daki Hindistan Büyükelçiliği’nde yapmış. Onu Pretoria’da Hindistan elçiliğindeki masasının başında yakaladık.
Farkında mısınız etrafımızdaki dövmeli insan sayısı her gün artıyor. Alt komşumuzun oğlunda, kuaförümüzde, gittiğimiz restoranın şefinde, garsonunda, iş arkadaşımızda, sevgilimizde, patronumuzda, herkeste dövme var. Belki sizde de var! Eskiden barbarlara özgü olduğu düşünülen, denizcilerle, suçlularla, çetelerle özdeşleşen dövme, önce şarkıcılar, film yıldızları, mankenler gibi göz önünde olanların tutkusu haline geldi, sonra herkese yayıldı.