Döner sektörünün önemli markalarından KasapDöner yatırımcıların yüzünü güldürecek kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Sadece bifteklik etten döner yapan KasapDöner, işletmecisine brüt yüzde 55 kar marjı sunarken yatırımcı adaylarına da fuara özel fırsatlar öneriyor.
#Kasap DönerTürkiye’de ilk kez bir döner konsepti mağazası yaratan ve şu anda 33 mağazaya kadar çıkan Kasap Döner, gözünü yurtdışına hatta Amerika’ya dikti. Kasap Döner’in sahibi Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün ile son dönemdeki et fiyatları düzenlemesinden, Avrupa’nın bazı şehirlerinde döner satışının yasaklanmasına ve ideal dönere kadar kapsamlı bir söyleşi gerçekleştirdik.
#Kasap Dönerİtalya’nın tarihi kentlerinden Floransa’da “kentin kimliğini ve yemek kalitesini korumak” amacıyla restoranların yüzde 70’inin yerel olması koşulu getirildi. Türk restorancıların bir kısmı ise karara tepki gösterdi. Çünkü yasaklanan işletmelerin önemli bir kısmında Türk lezzetleri döner ve kebap bulunuyor. Kimi işletmeciler ise İtalyanların kendi kültürlerini korumak adına doğru bir adım attığını belirtti.
#EtViyana'da, döner yedikten sonra geğirdiği için 70 Euro para cezasına çarptırılan Bosna Hersek asıllı Edin Mehic, İstanbul’da ağırlandı. Döner ikram edilen Mehic’e, kesilen “geğirme cezası” için ev sahibi restoran zinciri yetkilileri tarafından temsili 70 Euro'luk çek takdim edildi.
#ViyanaTürkiye’de sayıları 30 bini bulan ‘döner ekmek’ restoranları 6 milyar liralık cirosuyla girişimcilerin de iştahını kabartıyor. Sektör temsilcileri, girişimcilere “Ortalama 150 bin dolarlık yatırımla açılan markalı bir restoran, 18-36 ay arasında geri döner” mesajı verdi.
#Döner