Güncelleme Tarihi:
Büyümeye ilişkin bilgi veren KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, “2010 yılında Üsküdar’la tek bir restoranla döner işine girmiştik. 2013 sonunda bu rakam 13’e, 2015’te 33’e yükseldi. Türkiye genelinde 54, yurtdışında 4, toplamda 58 şubemiz var. Hedefimiz 2018 yılı sonuna kadar şube sayımızı 80’e ulaştırmak” dedi. Bahar Özürün, 2017’de KasapDöner şubelerinde 720 tonu döner olmak üzere toplam 750 ton et satışı yaptıklarını belirterek, “Franchise olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Yatırımcılardan 150 bin TL’lik isim hakkı dışında aylık royalty, reklam ve lojistik bedelleri almıyoruz. Bir restoranın ortalama kurulum maliyeti de 400 bin-600 bin TL arasında değişiyor” dedi.