Elle'den yaza veda partisi

Bu yıl yedincisi düzenlenen ELLE Weekend, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini Titanic Deluxe Belek’te buluşturdu.

Haberin Devamı

Love & Peace & Joy konseptiyle 20-21-22 Eylül tarihleri arasında yaza veda niteliğinde yapılan etkinlik, Atatürk Havaalanındaki TAV Prime Class’da başlarken, Atlasjet’in özel İstanbul-Antalya uçuşunda gökyüzünde de devam etti. Titanic Deluxe Belek Otel’de gerçekleşen ve Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ile ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş’ün ev sahipliği yaptığı davete, Ertuğrul Özkök, Bennu Gerede, Mine Kalpakçıoğlu, Ezra-Tuba Çetin’in de aralarında olduğu isimler katıldı.

Kask nerede

Armatör Kahraman Sadıkoğlu, Bebek’te motosikletiyle turlarken görüntülendi. Bir röportajından “En büyük keyfim motorla tur atmak” diyen Sadıkoğlu, kask yerine şapka takması dikkat çekti.

Rahatsız oldular

En son “Leyla ile Mecnun” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Müge Boz, önceki akşam erkek arkadaşıyla Asmalımescit’teydi. Ellerinde içecekleri kapı önünde sohbet eden ikili, flaşlar patlayınca rahatsız olup birbirinden uzaklaştı.

Haberin Devamı

İtalyan centilmenliği

Şebnem Dinçgör’le İtalyan sevgilisi Eduardo Costa, Nişantaşı’nda görüntülendi.

2003’te evlendiği Mehmet Dereli’den geçen yıl boşanan Şebnem Dinçgör, ocak ayından bu yana İtalyan oyuncu Eduardo Costa’yla flört ediyor. Nişantaşı’da sarmaş dolaş görüntülenen ikili, gazetecilere aldırmadan öpüştü.
Dinçgör’ün sevgilisi İtalyan centilmenliğini gösterdi ve otomobiline binerken kapısını açtı. Dinçgör, geçen hafta Mehmet Dereli’den olan oğlu Kerim’i sevgilisiyle tanıştırmıştı.

Anneler ve çocukları

Disney Channel’ın yeni animasyon dizisi ‘Prenses Sofia’nın tanıtımı, önceki gün Sitare Akdilek’in sahibi olduğu Party Kids’te yapıldı. Partiye katılanlar arasında Begüm Tacir, Berrin Okçu, Elif Gönlüm, Işıl Reçber, Melda Kosif ve Yelda Tiftik’le çocukları da vardı.

Şu an evlilik yok

Mirkelam ve sevgilisi Aysen Sabancı önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı. Yemeğin ardından Aysen Sabancı, geçen hafta çıkan evlilik haberleriyle ilgili, “Ben de gazeteden öğrendim ama şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz” dedi.

Kaçamadılar

Genç şarkıcı Nazlı ile bir zamanların hızlı çapkını Soner Çebi, önceki akşam Ortaköy’deki Albüm adlı mekan çıkışı objektife yakalandı. Mekandan birlikte çıkan ikili, flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Duygusal karşılama

Enbe Orkestrası şefi Behzat Gerçeker ile orkestra üyeleri Elvan Günaydın, Onur Turan ve Burak Yalçıntaş, önceki gün Bursa Mavi Dünya Koleji’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Öğrencilerin kendilerini “Eksik” şarkısını söyleyerek ayakta karşılamaları nedeniyle duygusal anlar yaşayan ekip, aynı günün akşamı ise Bursa Organize Sanayi bölgesindeki Siesta Yaşam Merkezi’nin açılışında konser verdi.

Demet’in hatrına oynuyorum

Dört aylık hamile olan Demet Akalın, geçtiğimiz gün son albümünde yer alan “Nasip Değilmiş”in klibi için kamara karşısındaydı. Akalın’a klipte eşi Okan Kurt ve arkadaşı Özlem Yıldız eşlik eti. İhanete uğradığı gerekçesiyle eşi Sinan Serter’e açtığı boşanma davası devam eden Yıldız, Kurt’un yasak aşkını canlandırdığı klip için şöyle dedi: “Aslında bu rol için pek doğru bir zaman değildi. Sadece Demet’e söz verdiğim için oynuyorum.”

Haberin Devamı

Ödüller sahiplerini buldu

Selçuk Üniversitesi’nin düzenlediği Ali Akkanat Sosyal Sorumluluk Ödülleri, sahiplerini buldu. Birinciliği “Değer Yargılarının Harici ve Anonim Kurum İçi İhbar Yolu Tercihine Etkisi” isimli çalışmasıyla Doç. Dr. Dilek Zamantılı Nayır kazandı. Bu yıl ilk kez düzenlenen törene Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları