Çiller ailesi tekne turunda

Eski Başbakan Tansu Çiller ile eşi Özer Çiller, uzun bir aradan sonra Bodrum’da ortaya çıktı.

Tatil sezonunu pek çok ünlü gibi bu popüler tatil beldesinde açan çift, otelde kalmak yerine President adlı tekneleriyle koyları dolaşmayı tercih ediyor. Hafta arası Çiller çiftinin keyfini sürdüğü bu teknede, hafta sonları ise oğulları Berk Çiller ile kız arkadaşı Yağmur Ünal tatil yapıyor.

Okul bahçesinde defile

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin uluslararası ortak lisans programı yürüttüğü New York Fashion Institute of Technology (FIT), ilk mezunlarını 2007-2008 akademik yılında verdi. Amerika’daki eğitimlerini tamamlayıp Türkiye’ye dönen öğrenciler, geçtiğimiz gün İTÜ Taşkışla Yerleşkesi Orta Bahçe’de defile düzenledi. Böylece İstanbul Teknik Üniversitesi’nin bahçesi de ilk kez bir defileye ev sahipliği yapmış oldu. Eğitim süresince tekstil, konfeksiyon ve moda endüstrisi dersleri alan öğrencilerin "Beyaz", "Pure Shape", "Jean" ve "Sportswear" başlıkları altında tasarladıkları kıyafetler, 15 manken tarafından tanıtıldı.

İşte 2008’in Elite’leri

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Elite Model Look yarışmasının Türkiye finali önceki akşam Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Gecede 18 finalist, Deniz Akkaya, Özlem Süer, Gülay Kamaz, Çağla Baykal ve Çek Cumhuriyeti mankeni Simona Krainova’nın da arasında bulunduğu jüri heyetinin karşısında ter döktü. Ve sonunda 21 yaşındaki Sveta Eremen birinci seçildi. Yarışmada ikinci 18 yaşındaki Destina Bayramoğlu, üçüncü ise 19 yaşındaki Dilara Öztunç oldu. Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi’nde işletme okuyan 1.82 boyunda, 85-65-95 ölçülerindeki Sveta Eremen, kasım ayında Çin’de yapılacak Uluslararası Elite Model Look Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Güzeller partide

Elite Model Look güzelleri, J&B’nin Suada’daki partilerinin geçtiğimiz pazar günü düzenlenen ikincisine katıldı. Güzeller, DJ Can Hatipoğlu’nun müzikleri eşliğinde keyifli saatler geçirdi. J&B kokteyllerinin ikram edildiği parti, yaz boyunca her pazar 17.30-20.30 saatleri arasında düzenlenecek. J&B Suada Partileri’ne katılmak isteyenler, www.startapartyhere.com adresini ziyaret edebilir.

Festival başlıyor

Fanta Gençlik Festivali yedi yıldır olduğu gibi bu yaz da Türkiye’yi coşturacak. Festival, 9 Temmuz’dan itibaren bir ay boyunca Tekirdağ’dan Sivas’a, Trabzon’dan Antalya’ya kadar tam 18 şehri dolaşacak. Sertab Erener ve Emre Aydın’ın konserleriyle, Beyazıt Öztürk’ün şovlarıyla yer alacağı festivale katılan sanatçılar toplam 7 bin km. yol yapacak. 4 tır, 10 kamyon ve 12 araç, sanatçıları ve ekipmanlarını taşıyacak. 300 kişinin sürekli çalışacağı festivalde, yerel ekiplerle birlikte çalışan sayısı 5 bin kişiyi bulacak. Türkiye’nin ilk ve tek mobil festivali olan Fanta Gençlik Festivali programı ise şöyle: 9 Temmuz-Eskişehir, 10 Temmuz-Ankara, 12 Temmuz-Samsun, 13 Temmuz-Trabzon, 15 Temmuz-Sivas, 16 Temmuz-Kayseri, 18 Temmuz-Diyarbakır, 19 Temmuz-Gaziantep, 20 Temmuz-Adana, 22 Temmuz-Konya, 23 Temmuz-Antalya, 25 Temmuz-Kuşadası, 26 Temmuz-İzmir, 27 Temmuz-Ayvalık, 30 Temmuz-Bursa, 1 Ağustos-İzmit, 2 Ağustos-İstanbul ve 3 Ağustos-Tekirdağ...

DOSTLUK ÖDÜLÜ TÜRKER’İN OLDU

Uluslararası Lions 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Fatih Kıztaşı Lions Kulübü Derneği, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin en üst ödülü olan Melvin Jones Dostluk Ödülü’nü bu yıl devlet sanatçısı Dilek Türker’e verdi. Ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizin çağdaş dünya içinde yer almasına çalışan Türker’e ödülü Kulüp Başkanı Ln. Ayla Kırkevler ve Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni Ln. Ayşegül Topdemir tarafından verildi.
Yazarın Tüm Yazıları