Aylık 25 bin dolara kiraladı

Yiğit Şardan, Asım Kibar’ın Kuzguncuk’taki yalısını aylığı 25 bin dolardan kiraladı.

Güzel Sanatlar Reklam Ajansı’nın ortağı Yiğit Bey, Kibar Holding’in kurucusu, Hyundai’nin Türkiye Temsilcisi Ali Kibar’ın babası Asım Kibar’a ait olan yalıda 6 aylık sevgilisi Eftelya Köseoğlu ile oturacakmış. Boğaz’da yalı kiralamak elitlerimizin son yıllarda sık yaptığı bir şey. Geçtiğimiz yıl da, Kent Şekerleme’nin ortağı Özcan-Aylin Tahincioğlu çifti, Heves Ekinci’nin Anadolu Yakası’ndaki yalısını kiralamıştı. Tahincioğlu çifti halen oturdukları yalıya Yiğit Şardan gibi 25 bin dolar kira ödüyor...

Biz ayrılamayız

Modacı Muzi Karata ve Saffet Arıkan, ilişkilerine geçtiğimiz yaz kısa bir ara verme kararı almıştı. Ayrı yapamayacaklarını anlayan sevgililere önceki gece Etiler’deki TGI Friday’s adlı restoranda rastladım. Baş başa yemek yiyen Arıkan ve Muzi Hanım, ardından 21.45 seansına Akmerkez’e sinemaya gitti.

60 yıla özel kitap

60. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Akbank, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Sakıp Sabancı Müzesi’nde verdiği özel bir davetle kutladı. Sedef Kabaş’ın kaleme aldığı ve 60 başarılı kadınla yapılan söyleşilerin yer aldığı ’İpek Dokulu Başarılar’ adlı kitabın tanıtımının da yapıldığı davette, ev sahipliğini Suzan Sabancı Dinçer üstlendi. Güler Sabancı, Hülya Koçyğit, Gülriz Sururi, Engin Cezzar gibi tanınmış isimlerin katıldığı davette bir konuşma yapan Akbank Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer, "İş hayatında cinsiyet yoktur, başarı vardır. Biz Akbank olarak bunu ön plana çıkarttık" dedi.

Yeni stil ikonumuz

Bir giydiğini bir daha giymeyenler kervanına Cem Hakko’nun sevgilisi Ronit Gülcan da katıldı. Ünlü moda evlerinin yeni sezon modellerini vitrine çıkar çıkmaz Gülcan’ın üzerinde görmek mümkün. Modanın takipçisi olmak zor da olsa, Ronit Hanım bunun hakkını veriyor. Geçtiğimiz gece Kanyon’da erkek arkadaşı Cem Hakko’yla film izlemeye girerken gördüğüm Ronit Gülcan kıyafetiyle yine dikkat çekti.

Beren’in günü

Ebru Şallı ve Harun Tan, oğulları Beren’le birlikte önceki gün Akmerkez’de alışveriş turundaydı. Çift, oğulları Beren’in isteği doğrultusunda oyuncakçı dükkanlarını gezip alışveriş yaptı. Geçtiğimiz hafta Emel Acar’ın defilesinde podyuma çıkan Ebru Şallı, oğlu Beren’in isteği üzerine Akmerkez’e geldiklerini söyledi.

Annesi bugün sergi açıyor

Prof. Mahmut Cuda’nın atölyesinden yetişen ve Cuda’nın ’C’sine gönderme yaparak C-Grubu’nu kuran sanatçılar, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 48 sergi açmışlardı. C-Grubu’ndan Ayla Karaosmanoğlu, Nesrin Çalıka ve Özden Narin, son çalışmalarını ise 10-28 Mart tarihleri arasında Tünel’deki Ziraat Bankası Sanat Galerisi’nde sergileyecek. Bu akşam açılışı yapılacak sergide eserleri sergilenecek olan Özden Narin’in kızı Mine Narin, arkadaşlarının bu akşamki sergiyi merakla beklediğini fısıldıyor.

Ayşe’nin pabucu dama atıldı

Conrad Otel’in sahibi ve Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy’un oğlu Batu Aksoy’un, Ayşe Çavuşoğlu ile 4 yıldır süren ilişkisi geçtiğimiz ay bitmişti. Kulislerde, çiftin evlilik konusunda anlaşamadığı için ayrıldığı söylenmişti. Aksoy’un adı birkaç gündür Neslişah Alkoçlar’la anılıyordu. Çifte, önceki akşam Ortaköy’deki Zuma restoranda rastladım. Zuma’yı el ele terk eden Batu Aksoy ve Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin büyük kızı Neslişah Alkoçlar, Batu Bey’in arabasıyla Ortaköy’den uzaklaştı.

Kaldırıma bıraktı

Geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Akmerkez’e uğradım. Trafik yoğunluğundan bunalan Ruken Mızraklı’nın arabasını Akmerkez’in Ulus kapısının önünde kaldırıma bıraktığına tanık oldum. Ruken Hanım görevlilerin ikazına bile fırsat bırakmadan arabasını kaldırıma çekti, park etti, kontağını kapatıp indi. Alışveriş merkezine giren Ruken Mızraklı’nın arabası daha sonra trafik polisleri tarafından çekilip otoparka götürülmüş.

Monaco’da ev tuttu

Royal Motors’un patronu Artuğ Aysal, her sene olduğu gibi bu yazı da Monaco’da geçirecek. Artuğ Bey, şehrin merkezine çok yakın bir ev kiralamış. F1 pilotu David Coulthard gibi ünlülere komşu olan Aysal, her sene mayıs sonu yapılan F1 Monaco Gran Prix’ye de yer ayırtmış.

Podyuma da çıktı

Geçtiğimiz gün Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu öğrencileri tarafından 9 ayda tamamlanan otantik kıyafetler, ünlü mankenler eşliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenen defilede sergilendi. Erez Eğilmez’in koreografisinde düzenlenen defilede; Şenay Akay, Ebru Ürün, Simge Tertemiz, Tatiana Marinescu, Korel Kubilay, Pınar Çınar, Banu Boyacı, Canser Deniz ve Tuğçe Yulaç gibi isimlerin yanında bir zamanların ünlü sinema sanatçısı Serpil Çakmaklı da podyuma çıktı. Finalde ise Selin Boronkay kırmızı bir elbise ve başında tacıyla podyumdaydı. Boronkay, defileyi ön sırada izleyen Yeliz Yeşilmen ve Gönül Yazar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Kadınlar Şahin’i seçti

Bahçeşehir’de düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde en çok kimi görmek ve dinlemek isterseniz" anketinden birinci çıkan manken Tülin Şahin, burada düzenlenen etkinliğe katıldı. Ünlü manken yaptığı konuşmada, "Böylesine güzel ve anlamlı bir ankette beni seçtiğiniz için çok teşekkür ederim. Dünya Kadınlar Günü sadece 8 Mart’la tabii ki sınırlandırılamaz. Her gün kadınların günü. Özellikle güçlü Türk kadınları için asla bir güne sığdırılamaz" dedi.

Köpeğe yasak

Murat Dedeman’ın 25 yaşındaki sevgilisi Olga Shyrova, geçtiğimiz ay Ortaköy’de açılan dünyaca ünlü Zuma restoranın açılışına kucağında köpeğiyle gelmişti. Shyrova, chihuahua cinsi minik köpeğini gece boyunca kucağından indirmemiş ve böylece gecenin en dikkat çeken ismi olmuştu. Geçtiğimiz hafta Astoria alışveriş merkezindeki Emel Acar defilesini izleyen Shyrova’nın kucağında bu kez köpeği yoktu. Öğrendiğime göre Murat Dedeman, yasak koymuş.
Yazarın Tüm Yazıları