Acemi falcı

Uludağ'a kızı Ferhan Şensoy ile giden Derya Baykal, önceki gün karşımıza Uludağ Suite Cafe'de çıktı.

Kızı Ferhan'ın ricasını kıramamış, ona kahve falı bakıyordu. Ama bu manzara çabuk dikkat çekti ve Baykal'ın arkadaşları da hemen birbiri ardına fincanları kapatıp ünlü oyuncunun önüne diziverdi.

Senar'ın kitabına 200 dolar ödedi

Bayramın ikinci gecesi Uludağ'daki Grand Yazıcı Otel'de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, bu sayede tatili de aradan çıkardı. Uludağ Grand Yazıcı Otel'de oğlu İdo ile tatil yapan Derya Tuna'yla buluşan ünlü türkücü, Müzeyyen Senar'ın Radi Dikici tarafından yazılan "Cumhuruyet’in Divası Müzeyen Senar" adlı kitabını Senar'a imzalattı. Tatlıses, kitap için 200 dolar ödedi. Öte yandan oğlu İdo kayak yaparken, Derya Tuna kahve içti ve arkadaşı Erhan Karaveziroğlu'na fal baktırdı.

İngiltere programı iptal

Ceyla Gölcüklü, bayram tatilini kızıyla birlikte İngiltere'de, boşandığı eşi Şeri Şahvanaz'ın yanında geçirmeyi planlıyordu. Ancak son dakikada bu program iptal edildi. Londra'ya gitmekten vazgeçen Gölcüklü, şimdilerde kızı ve arkadaşlarıyla birlikte Antalya Sungate Port Royal Otel'de tatilin keyfini sürüyor.

Seda Sayan'la coştular

Önceki gün Antalya Silence Beach'deki tatilciler, Seda Sayan'ın şarkılarıyla coştu. Masalarında yerini almış kalabalık arasında Semiramis Pekkan da vardı. Tatile yakın dostları Selma Türkeş ve İsmail Akkaya ile çıkan Pekkan, gece boyunca sanatçının şarkılarına eşlik etti. Grup, gündüz saatlerinde ise kış aylarına rağmen parlamaya devam eden Antalya güneşinin tadını çıkarıyor.

Berna'nın yavru aslanı

Ünlü DJ Berna Öztürk, bayramın ilk günü geldiği İzmir'de Velox adlı gece kulübündeki parti öncesi Roma Sirki'ni ziyaret etti. Sikte gösterileri izleyen Berna, kaplan ve aslanlarla özel olarak ilgilendi. Şov sonrasında yavru aslan Sima'yı eline alarak poz veren Berna, kafeslerindeki vahşi kaplanların önünde fotoğraf çektirdi.

Dağ havası almak istedik

Ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık ile oğlu Mehmet de bayram tatili için Uludağ'ı seçen isimlerden... Baba-oğul geçtiğimiz gün birlikte çıktıkları yürüyüşte objektifimize takıldı. Biraz dağ havası almak istediklerini, bu arada kayak da yapacaklarını söyleyen ikili çok neşeli görünüyordu.

Ebru Gündeş'i dinlediler

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Sibel Can'ın yerine Antalya'daki bayram konserinde sahneye Ebru Gündeş çıktı. Ebru Gündeş'i izleyenler arasında Galatasaraylı futbolcular da vardı. Hakan Şükür'ün aynı masayı paylaştığı kardeşi Gökhan Şükür, sevgilisi Ruken Demirer'le birlikte konseri izledi.
Yazarın Tüm Yazıları