700 bin dolarlık koleksiyon

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, 2023’e Hikayeler 13 ‘Maxi Couture’ adlı yeni yıl kış koleksiyonunu Gümüşsuyu’ndaki moda laboratuarında tanıttı.

İki aylık bir çalışmanın ürünü olan 70 parçalık koleksiyonun 700 bin dolara malolduğunu açıklayan Mayruk, defile sonrası ‘Bu kış gördüğünüz gibi bizim renklerimiz koyu... Dişilik ön planda. Kadını kadın yapan bütün kumaşları kullandık’ dedi.

Çocuklar için sahnede

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Şişli Belediyesi’nin işbirliğiyle, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ‘Bolluca Çocuk Köyü’ yararına bir gece düzenlendi. Gecede ücret almadan sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, ‘Buraya gelmekle herkes üstüne düşen görevi yaptı. Bana düşen görevse gelip şarkı söylemekti’ dedi. Davetiyeleri 30 ile 140 YTL’den satılan geceye katılanlar arasında FB kalecisi Volkan da vardı.

Buzları erittiler

Yoğun iş temposu nedeniyle sürekli evlilik tarihini erteleyen Mustafa Sandal, buna kızıp ailesinin yanına Bosna’ya giden sevgilisi Emina Türkcan’ın gönlünü aldı. Şeker Bayramı’nı Emina’dan uzakta geçiren ve bir süredir moralinin bozuk olduğu gözlenen Sandal, önceki akşam sevgilisiyle Bebek’teki Poseidon Balıkçısı’nda objektife takıldı.

Televole gecesi

Magazin ve spor dünyasından haberler verecek olan ‘televole.com’, önceki akşam Ritz Carlton Otel’de düzenlenen partiyle yayın hayatına merhaba dedi. Sanat camiasının ünlü simalarının bir araya geldiği gecenin sunuculuğunu Ece Erken ve Mehmet Ali Erbil yaptı. İnternet magazin haberciliğine farklı bir soluk getirmek amacıyla yayına başlayan televole.com’un Mono’daki partisine Tanyeli de danslarıyla renk kattı.

İki yaka buluşuyor

Türk ve Yunan müziğinin önde gelen klarnet icracılarından Serkan Çağrı ve Vassilis Saleas, bu akşam Darüşşafaka Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da Ege’nin iki yakasının müziklerini sahneye taşıyor.

Günay’da program uzadı

Günay Restaurant’ın müdavimleri, 2006’ya Gülben Ergen’in şarkıları ve yeni yıl özel şovu ile girecek. Oryantal Tanyeli’yle iyice hareketlenecek olan yılbaşı gecesinde, yemek müziğini ise Günce yapacak. Yeni yılın ilk saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar Levent Yüksel’in şarkılarıyla coşacak olan müşteriler, bu yıldız yağmuru sayesinde tek kelimeyle unutulmaz bir gece yaşayacak. Bu arada yoğun istek üzerine Ebru Gündeş’in Günay’daki programının uzatıldığını, sanatçının iki haftasonu daha bu mekanda program yapacağını da hatırlatalım.
Yazarın Tüm Yazıları