42.yaş hediyesi Vendetta

Dilek Birgen, 42’nci yaşını eşinin ‘sürprizi’ DJ David Vendetta’nın performans sergilediği partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Bodrum’un simgelerinden yüzer disko Club Catamaran’ın sahibi Mehmet Birgen’in, eşi Dilek Birgen’in doğum günü için dünyaca ünlü DJ David Vendetta’yı Türkiye’ye getirteceğini geçtiğimiz günlerde yazmıştım.
Dilek Birgen, 42’nci yaşını önceki gece işletmecisi olduğu Club Catamaran’da kutladı. Gecede DJ David Vendetta performans sergiledi.
Kutlamaya iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Mutluluktan havalara uçtular

Pop müziğin ünlü ismi Mirkelam, geçen yıl YA-SA Holding’in patronu Yalçın Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı’yla yeni bir aşka yelken açmıştı. Daha önce Bodrum sahilinde dans ederken çekilen görüntüleriyle gündeme gelen sevgililer, önceki gün de aynı adreste objektife yansıdı. Aysen Sabancı’nın yanı sıra annesi Neslihan Sabancı ve babası Yalçın Sabancı ile tatil yapan Mirkelam, sevgilisini havalara zıplarken fotoğrafladı. Ailelerinin de ilişkilerine onay verdiği sevgililerin mutluluktan ayakları yerden kesilmiş anlaşılan...

Yaz aşkı mı?

Haberin Devamı

Kendisinden yaşça küçük isimlerle ilişki yaşamayı tercih eden Çiğdem Kayalı, bu kuralı Mehmet Dereli için bozmuştu. Kayalı, Dereli’den ayrıldıktan sonra eski günlerine döndü, genç oyuncu Ozan Öğüt’le yeni bir aşka yelken açtı. Kayalı ve Öğüt, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Geçtiğimiz hafta da Bodrum’da tatil yapan ikilinin ilişkisi yaz aşkı mı, yoksa ciddi bir beraberlik mi, bekleyip göreceğiz...

Alaçatı’da İtalyan lezzetleri

Hotel La Capria Suites bu yıl Alaçatı’da İtalya rüzgârları estiriyor. İtalyan lezzetleri ve şaraplarının tadıldığı konsept geceler, “Toskana Mutfağı” ile başladı. Alexandra La Capria ve Mete Nisari’nin ev sahipliği yaptığı gecede İtalyan şef Ivan Garlassi bir lezzet şölenine imza attı. İtalya Büyükelçisi Gianpaolo Scarante’nin de aralarında olduğu konuklar, etkinliğe tam not verdi.

Torun nöbeti

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Metin Aşık’ın eşi Hülya Aşık, her yıl yaz aylarının büyük bölümünü Bodrum’da geçiriyor. Aşık, önceki gün de Bodrum-Türk-
bükü’ndeki 5 Oda Otel’de torunlarıyla görüntülendi. Oğlu Murat Aşık’ın kızı Alya ve kızı Eda Aşık’ın kızı Masal’la oyunlar oynayan Aşık, onlar uyurken de başlarında nöbet tuttu.

Haberin Devamı

Yılmaz da 5 Oda’da

Ali Sayar’ın işlettiği Türkbükü’ndeki 5 Oda Otel, iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini ağırlıyor. Adından anlaşılacağı üzere sadece beş odası olan otel, geçtiğimiz günlerde de Berna Yılmaz’ı ağırladı. Akşam Ali Sayar’ın müzik yaptığı “Türkçe Gecesi”nde eğlenen Yılmaz, ertesi gün de otelin meşhur sabah kahvaltısını denerken objektife yansıdı.

Avşa Arena’da DJ festivali

Türkiye’nin en ünlü DJ’leri, Arena Club Avşa DJ Fest’te buluşuyor. Geçtiğimiz hafta DJ Burak Yeter’in performans sergilediği festivalde bugün de Hüseyin Karadayı müzik yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları