Yıkıcı olmayın

Sabahın erken saatlerinde ortaya çıkan bazı olaylar, derinden etkileyici ve değiştirici olabilir.

Özellikle değişim arzusu içinde bulunanlar, yıkıcı ve sert bir tavır içine girmekten kaçınmalı. Hem aşk, hem de parasal açıdan beklentilerin arttığı ve iyimser duyguların açığa çıktığı bir gün. Meydana gelen olaylar, farklı düşüncelerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Ancak fikir çatışmalarından doğabilecek karışıklıklar, şimdiye kadar bilinmeyen durumların ortaya çıkmasına ve skandallara yol açabilir.

Mektuplar

RUMUZ: İnci

Yükselen burcunuz Aslan. Kendinizi göstermek için güçlü arzuları olan bir Balıksınız. Ancak hem yönetici ve hakim olmak isterken aynı zamanda kendinizi pek fazla göstermekten hoşlanmayan bir tabiatınız var. Güçlü görünmek için büyük bir gayret sarfetmenize neden olan bir tabiata sahip olduğunuz için sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Hem manyetik bir özelliğiniz var hem de bir Balık için fazla hırslı ve sahip olmak için kendisini çok fazla zorlayan birisiniz. Bir süredir meydana gelen olaylar değişime zorluyor. Ancak kendinizi ve çevrenizi fazla zorlamasanız iyi olur. Özellikle sevdiğinizin üzerine fazla gitmeyin. Onun yükselen burcu Boğa. Aslında aranızda farklı bir uyumluluk olduğunu söyleyebilirim. Fakat davranışlarınız ve beklentileriniz farklı. Birbirinizi etkileyip değişik düzeylerde yönetiyorsunuz. Özellikle dışarıya karşı fikir birliği ve bütünlük içinde davranabiliyorsunuz, fakat birbirinize karşı kırıcı ve sert bir tavır sergileyebilirsiniz. Öte yandan birbirinizi derinden anlıyorsunuz. İşte bu durum birbirinizden vazgeçmenize izin vermiyor. Bir ayrılıp bir barışmanızın nedeni bu. Fakat şimdi değişim zamanı geldi. Olaylar sizi tamamen değiştirebilir. Özellikle Haziran-Temmuz dönemi son derece ilginç olacak. Bu dönemde evlenebileceğiniz gibi aniden ayrılmaya da karar verebilirsiniz.

RUMUZ: Ayşe KARADENİZ

Doğum haritanız çok ilginç. Sahip olma arzunuz son derece kuvvetli. Nasıl sahip olacağını bilen birisiniz. Fakat sahip olduklarınızı elinizde tutmak için gösterdiğiniz gayret, özellikle çocuklar üzerinde baskı yaratabilir. Çocukları biraz özgür bırakın. Özellikle onlara kendi sorunlarını çözmeleri için izin vermelisiniz. Kaygılarınızı çocuklara fazla yansıtmayın. Mektupta sözünü ettiğiniz anlaşmazlıkların nedeni, sizin gösterdiğiniz aşırı ilgiye onların gösterdiği tepkiden başka bir şey değil. Elbette bir anne olarak onların üzerine titremeniz doğal. Fakat çocuklar bunu baskı olarak algılayabilir. Üstelik kendi yeteneklerini keşfetmeleri için bazı zorluklarla karşılaşmaları gerekiyor. Şayet siz onların karşılaştığı sorunları çözerseniz ve onları çok fazla korursanız, gelecekte tek başlarına kaldıkları zaman hayatla başa çıkabilmeleri çok zor olacak. Bunu da düşünün. Küçük oğlunuzun yaratıcılığı çok yüksek ve doğum anında aldığı etkiler isyankar bir tabiata sahip olduğunu gösteriyor. Uzaklara gitmek, başka ülkelerde yaşamak isteyebilir. Üstelik çok da başarılı olabileceğini gösteren işaretler var.
Yazarın Tüm Yazıları