6 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ: 10 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
Muhallebi için;
* 1 litre süt
6 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 DAKİKA
PİŞME SÜRESİ: 20 DAKİKA
MALZEMELER
* 2 su bardağı pilavlık bulgur
* 2 adet orta boy yeşil kabak
* 2 adet orta boy domates
10 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
* 7-8 adet taze kırmızıbiber
* 8-10 adet uzun çubuk galeta
* 1 su bardağı ince bulgur
8 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ: 25 DAKİKA PİŞME SÜRESİ: 15 DAKİKA
MALZEMELER
Hamuru için;
* 1,5 su bardağı + 1 silme yemek kaşığı un
* 1 tatlı kaşığı kuru maya (yarım kesmeşeker büyüklüğünde yaş maya da kullanabilirsiniz)
* 1/2 su bardağı ılık su
MALZEME LİSTESİ
◊ 250 gr. kuzu ciğeri (tavla zarı doğranmış olmalı)
◊ 2 adaet kuzu gömleği
◊ 2 yemek kaşığı zeytinyağı
◊ 2 çay bardağı pirinç
◊ Yarım demet dereotu, maydanoz
◊ 2 adet kuru soğan
8 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ: 30 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı ayçiçek yağı
- 250 gr. eritilmiş margarin
İÇ KATMASI - KİLİS
MALZEME LİSTESİ
◊ 2 su bardağı ince bulgur
◊ 2 adet orta boy kuru soğan
◊ 1 yemek kaşığı domates salçası
◊ 1 yemek kaşığı biber salçası
◊ 2 adet domates
6 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ: 35 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
* 300-400 gr. kuşbaşı et
* 1 su bardağı nohut
* 2 adet patates