Yasemin Boran: Yasemince






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür kimleri etkiliyor?

İkizler burcunda dolaşmaya başlayan Merkür, başta İkizler olmak üzere Hava burçlarını olumlu etkiliyor. Yani Terazi ve Kovalar bugünden itibaren başarılı iletişimler dönemine girmiş bulunuyorlar. Çünkü Merkür, zihinsel ve fiziksel iletişimi sembolize ediyor. Hava burçlarına uyumlu etkiler gönderirken Değişken burçlara gerilimli bir açı yapıyor. Tabii bunun sonucunda iletişim alanında bazı karışıklıkları işaret ediyor. Değişken burçların başında İkizler geliyorsa da gerilimli etkiyi alan diğer değişken burçlar, Başak, Yay ve Balık.

Haberleşmeler, komşular, iş arkadaşları, yakın akrabalar, çocuklar ve kendinizden genç olanların sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalınabilir. Ayrıca kafa karışıklığına neden olabilecek kararlar ve kararsızlıklar yaşanabilir. Ancak, Mayıs dönemi boyunca Merkür hızlı hareket edeceği için karışıklıkların pek fazla önemi yok. Fakat, bitirilecek işler ve girişimlerin yarım bırakılması halinde Haziran dönemi zorlayıcı olacak demektir. Gerilimli açı altında bulunanların iletişim trafiği ve organizasyonlar konusunda tedbirli davranmaları gerekiyor. Aceleci kararlardan ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalarında fayda var. Merkür, uyumlu açı yaptığı Hava burçlarının dışında bir de Ateş burçlarına ikinci dereceden uyumlu etkiler gönderiyor. Yani Koç ve Aslanlar bu devre içinde sosyal faaliyetlerini hızlandıracak ve kültürel faaliyetlerde bulunacaklar demektir.

Kararlı ve ne istediğinizi bilen tavrınızla etkileyici ve başarılı iletişimler kurabilir, fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Üstelik Venüs'ün uyumlu etkisi size ayrıca sevimli ve hoş bir görünüm verecek.

Yazarın Tüm Yazıları