Yasemin Boran: Türkiye'nin gezegenleri






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Dişi unsurun uyanacağından söz etmiştim. Okuyanlar hatırlayacaklar. Ayrıca Türkiye'nin yıldız haritasını incelemiş ve büyük değişimler sürecinde bulunduğunu öngörmüştüm. Üstelik gökyüzü tepe noktası ülkeler astrolojisinde hükümeti sembolize eder. Bir süredir Türkiye'nin gökyüzü tepe noktasını Mars ve Pluton gerilimli bir etkiyle tetiklemiş bulunuyor. Şimdi bu ne demek?

Daha önce bunun açıklamasını şöyle yapmıştım; Sahip olunan kaynakların halka aktarılma zamanın geldiğini işaret eden gökyüzünün bu etkisi, aynı zamanda son derece zorlayıcı. Çünkü, tüm dikkatin egoya yönelmesine neden olur ve bunun sonucunda değişim parçalanarak meydana gelir. Yani içsel parçalanmalar oluşur. (DSP'nin durumu)

Halbuki bu muazzam enerjiyi kendinizin dışına yöneltip kitlenin hayrı ve halkın yararı için kullanmanız gerekir. Böylece doğru kullanabilirsiniz. Fakat, ister yanlış kullanın, ister doğru kullanın, sonuç pek değişmiyor. Halka aktarılması gereken kaynaklar, her durumda halka aktarılacak. Fakat, bu esnada meydana gelen olaylar çok başka başka olur. Gökyüzünün işaretlerini doğru kullandığınız zaman sizi yükseltir. Yanlış kullandığınız zaman sert tecrübeler yaşamak durumunda kalırsınız.

Türkiye'nin gökyüzü tepe noktası Pluton ve Mars tarafından daha uzun bir süre etkilenmeye devam edecek. Taa ki, olması gereken değişiklikler meydana gelinceye kadar. (Pluton 2002'ye kadar etkileyecek.)

Yazarın Tüm Yazıları