Yasemin Boran: Merak ettikleriniz






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Ankara'dan yazan A.Z. içinde bulunduğu tuhaf durumu şöyle anlatıyor;

'Olaylar bundan yaklaşık üç yıl önce başladı. O zamanlar hiçbir şeyin farkında değildim. Garip tesadüfler oluyordu ve ben bunlara gülüp geçiyordum. Tabii bu arada zor durumda kaldığım da oluyordu. Ama bunların üzerinde de pek durmuyordum. Anlayacağınız sadece birer tesadüftü ve bu tesadüfler artık canımı sıkmaya başladığı zaman düşünmeye başladım.

Sanırım bir yıl sonra artık imkansız diyebileceğim türden şeyler olmaya başlamıştı. Ve ben düşünmekten korkar hale gelmiştim. Çünkü ne düşünsem hemen ardından oluyordu. Üstelik düşüncelerimin de pek iyi olduğunu söyliyemem.

Olaylar her geçen gün beni daha karamsar bir hal içine sokuyor ve kendimi bu girdaptan kurtaramıyordum. Sonra bir arkadaşımla dertleşirken bana bir hocadan söz etti. Sanırım sana büyü yapmışlar onun için bu talihsizlikleri yaşıyorsun, seni ona götüreyim, dedi. Ben de öylesine bunalmıştım ki, her çareye başvurmaya hazırdım.

Ertesi gün hocaya gittik. Daha beni görür görmez 'sana büyü yapılmış' dedi. Şaşkınlık içinde dinliyordum. Sonra berim ve annemin adını sordu. Önündeki kağıdın üzerine bir şeyler karaladı ve bana nasıl büyü yapılmış olduğunu anlattı. O sırada hiçbir şey düşünemeyecek haldeydim. Öylece anlamadan dinliyordum. Sonra ertesi gün bana gel, dedi. Büyüyü bozmak için hazırlayacağı şeyleri bana verecekmiş. Ertesi gün gittiğimde bana okunmuş su olduğunu söylediği bir şişe su, muskalar ve daha başka şeyler verdi. Tabii kullanma talimatlarıyla birlikte.

Kendimi öylesine tuhaf hissediyordum ki, robot gibi düşünmeden bana söylenenleri aynen uygulamaya başladım. Fakat, bunları yaptıktan sonra durumumda bir düzelme olmadığı gibi ben giderek daha tuhaf haller yaşamaya başladım. (Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları