Yasemin Boran: Merak ettikleriniz






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

RUMUZ: Sıkılıyorum

Sizin de belirttiğiniz gibi Türkiye bir geçiş döneminde bulunuyor. Ve tabii burada yaşayan herkes, hepimiz etkileniyoruz. Duygularımız ve düşüncelerimiz karışıyor. Ancak, sağlıklı ve güçlü olmak gerekiyor. Özellikle akıl sağlığımızı korumalıyız. Astrolojik açıdan siz de köklü değişiklikler döneminde bulunuyorsunuz. Sözünü ettiğiniz olaylar da bunun sonucunda açığa çıkan durumlardır.

Genellikle insanlar içlerinden yükselen değişim arzularını gerçekleştirmek için pek bir şey yapmazlar. Alışkanlıklar ve korkular genellikle değişiklik yapmaya engel olur. Tabii bunun sonucunda sizin içinizden yükselen değişim rüzgarları sizin dışınıza yansır ve olay olarak geri döner. Ve siz istemeseniz de bazı değişiklikleri yapmak zorunda kalırsınız. Tabii bu o sırada sizin istediğiniz bir durum olmadığı için çok fazla zorlandığınızı hissedersiniz. Zaten değişim etkileri çok güçlü ve insanı çok fazla zorlayan etkilerdir. Bu durumda kendinizi akışa bırakın ve kendinizi fazla sıkmayın.

İçinde bulunduğunuz ve şu sırada meydana gelen durum sizin istediğiniz bir sonuç gibi görünmese bile dikkatle düşünecek olursanız aslında sizin hazırladığınız ve istediğiniz değişiklikleri yaratan bir durum. Yazmış olduğunuz mektupta belirtiyorsunuz. Şu ara yaşamakta olduğunuz karışıklıklar durulduğu zaman siz de farkına varacaksınız. Tabii sözünü ettiğim farkındalığı yakalayabilmek için duygularınızı ve aklınızı dengelemeniz ve kendinizi olayların zorluğuna kaptırmamanız gerekiyor. Üstelik astrolojik açıdan Ağustostan itibaren kendinizi çok daha iyi hissedecek ve yapmanız gereken çıkışı göreceksiniz.

Yazarın Tüm Yazıları