Yasemin Boran: Hükümeti zorlayan etkiler






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars geri gidiyor ve Türkiye'nin Ay'ını etkilemeye devam ediyor. Yani Türkiye'nin doğum haritasındaki Ay şu ara Mars'tan sert etkiler alıyor. Üstelik yüksek potansiyelli büyük enerjiyi sembolize eden Mars'ın ağırlaştığı ve etkilerinin daha da belirgin olduğu bir sırada.

Bu durum şimdiye kadar saklanmış, üstü örtülmüş ve gizli menfaatler güdülmüş durumların açığa çıkmasına neden olabilir. Tabii bu durum sancılı ve sarscı gelişmeleri işaret ediyor. Duygusal ve öfkeli çıkışlara zemin hazırlırlıyor.

Üstelik bugün zihinsel ve fiziksel iletişimi sembolize eden Merkür ile köklü değişimleri sembolize eden Pluton gerilimli bir açıyla Türkiye'nin gökyüzü tepe noktasını (hükümeti sembolize ediyor), zorluyor. Bu gerilimli enerjinin etkisiyle tartışmacı, iddiacı ve öfkeli çıkışlar meydana gelebilir.

Halbulki bu yüksek potasiyelli enerjiyi yıkıcı yönde kullanmak yerine yapıcı yönde kullanmak mümkün. Bunun için sahip olunan kaynakları kendiniz için değil de halkın yararına yöneltecek olursanız, bu muazzam enerjiyi yapıcı yönde akıtmış olursunuz. Ve böylece sizi parçalayacak enerjiyi kendinizi yükseltmek için kullanabilirsiniz.

Üstelik geri giden Mars'ın harekete geçirdiği duygular, şimdiye kadar saklanılan şeylerin açığa çıkması için zorluyor. Hükümet, kendi içinde gereken değişiklikleri gerçekleştirip bilgi ve potansiyel kaynaklarını kendi menfaati yerine halka yöneltecek olursa, yeni bir oluşum ve yeni bir yapılanmayı fazla zorlanmadan gerçekleştirebilir. Böylece Pluton'un zorlayıcı değişim enerjisini yapıcı yönde kullanarak kendini de yükseltebilir, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları